Asiakaspalvelu

010 320 5772

Tapahtumat

Järjestämme asiakkaillemme muutaman kerran vuodessa ajankohtaisia turvallisuuteen liittyviä tilaisuuksia. 

Vuonna 2017 keräsimme asiakkaitamme seminaariin, jonka aiheena oli turvallisuuskulttuurin kehittäminen. Tilaisuudessa puhujina olivat Työterveyslaitoksen tutkija Mikko Nykänen, Pelastuslaitoksen osaamiskeskuksen kehittämispäällikkönä ja rehtorina toimiva Matti Waitinen, Elinkeinoelämän keskusliiton yritysturvallisuusasiantuntija Mika Susi ja Sotkamossa Terrafamen kaivoksen työ- ja turvallisuuskulttuuria kehittänyt turvallisuuskonsultti Erkki Laimio.

Keväällä 2018 Alertum järjesti yhteistyökumppaneiden Personalhuset Staffing Group, Fennia, Leonidas ja Rakka Creativen kanssa virtuaaliteknologian merkitys työturvallisuudessa -seminaarin. Käy kurkkaamassa tunnelmia seminaarista.

Järjestämiemme tilaisuuksien lisäksi vierailemme säännöllisesti sidos- ja vaikuttajaverkostomme järjestämissä tilaisuuksissa. Kuulumme muun muassa Nolla tapaturmaa -foorumiin, jonka tavoitteena on työturvallisuuden jatkuva parantaminen ja hyvien käytäntöjen levittäminen. 

Turvallisuus on muutoksen hallintaa

VR seminaari Alertum

Alertumin marraskuisessa seminaarissa syvennyttiin turvallisuusjohtamiseen ja turvallisuuskulttuurin kehittämiseen. Päivän aikana käsiteltiin teemaa monesta näkökulmasta.

Lue lisää

Asenne ja vuorovaikutus seminaari 19.4. klo 12-16

Asenne327x258

Kevään 2018 seminaari pureutuu positiivisen vuorovaikutuksen ja asenteen merkitykseen työturvallisuudessa ja työhyvinvoinnissa. Seminaari järjestetään Espoon Otaniemessä to 19.4. klo 12-16.

Lue lisää seminaarista

Kuulumisia Nolliksen Kiss My Safety -seminaarista

Alertum Kiss My Safety -seminaarissa

Turvallisuus työpaikalla on yhdessä tekemistä ja yhteisiä oivalluksia. Lotta Suikkari bloggasi tunnelmiaan toukokuisesta Nollis-foorumin Kiss My Safety -tapahtumasta.

Lue blogikirjoitus tästä

Log in