Kesä on erinomaista aikaa kouluttautua, kun toimistot hiljenee ja omaa kesälomaa saa vielä odottaa. Kesällä kouluttautuminen sopii niin kortin uusijoille kuin pätevyyskortin ensimmäistä kertaa suorittaville.

Hyödynnä koulutusetu kupongilla KESÄ2020

KESÄ2020 kuponki on voimassa avoimiin koulutuksiin, jotka järjestetään 1.-31.7.2020 välillä luokkahuonetoteutuksina tai webinaareina. Kupongilla saa 10 euron alennuksen koulutuksen perushinnasta. Kuponkikoodi tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä alennuksen saamiseksi.

Alennus on voimassa Alertumin verkkosivuilla myytäviin koulutuksiin, jotka järjestetään 1.-31.7.2020 välillä. Alennus myönnetään koulutuksen arvonlisäverottomasta perushinnasta. Alennus ei koske kuljettajan ammattipätevyysmerkintöjä tai laskutuslisää. 

Ilmoittautuminen kuponkikoodilla

Pääset hyödyntämään kupongin verkkosivujen kautta ilmoittautumisen yhteydessä vaiheessa 4. Voit myös tehdä ilmoittautumisen puhelimitse 010 320 5772 arkisin klo 7:30-15:30 välillä tai sähköpostitse koulutus@alertum.fi. Muistathan mainita kuponkikoodin ilmoittautumisen yhteydessä, sillä jälkikäteen sitä ei voi lisätä.

Heinäkuun koulutustarjonta

Alta näet koko heinäkuun koulutustarjonnan. Kaikki alla näkyvät koulutukset ovat kampanjaedun piirissä.

Jos avointen koulutusten tarjonnasta ei löydä sinun yrityksen porukalle sopivaa koulutusta, pyydä meiltä tarjous. Voimme toteuttaa pätevyyskoulutuksen missä tahansa päin Suomea – myös lyhyellä varoitusajalla.

Heinäkuun aikana järjestämme yhteensä 62 koulutusta yhteensä kahdellakymmenellä eri paikkakunnalla. Koulutuksia löydät seuraavilta paikkakunnilta: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Järvenpää, Kokkola, Kotka, Lahti, Lappeenranta, Laukaa, Lohja, Pori, Raisio, Riihimäki, Salo, Seinäjoki, Tampere, Vaasa, Vantaa, Varkaus, Vuokatti. Heinäkuussa koulutamme seuraavia aiheita Työturvallisuuskorttikoulutus, Tulityökorttikoulutus, Ensiapukoulutus 16h, Ensiapukoulutus 8h, Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS 6002, Tieturva 2 -korttikoulutus, Digipiirturin käyttö-, ajo- ja lepoaika sekä työaikalakikoulutus, Ennakoiva ajo EAK.