Koulutus on tarkoitettu kaikille asbestipurkutöitä tekeville ja alalle aikoville.

Asbestin purkaminen ja siihen liittyvä työ on viranomaisten valvomaa toimintaa, ja sitä tehdäkseen tulee suorittaa Asbestipurkutyön näyttötutkinto. Asbestipurkutyön koulutus kestää kolme (3) päivää ja siihen sisältyy uusien määräysten (1.1.2016) edellyttämä tutkintosuoritus.

Vain tutkintotoimikunnan myöntämä näyttötutkintotodistus antaa uuden lainsäädännön mukaan oikeuden tehdä asbestitöitä.

Alertumin Asbestipurkutyön koulutus on vaikuttava ja laadukas koulutus, jossa käytännönharjoitteet ja niissä tutuksi tulevat työmenetelmät sekä työkalut mahdollistavat asbestin purkamisen tehokkaasti ja turvallisesti. Asbestipurkutyötä saavat tehdä vain siihen pätevät työntekijät.

Asbestipurkutyökoulutuksen sisältö

  1. Ensimmäinen päivä: Asbestipurkutyön teoriaa ja lainsäädäntöä sekä eri työvaiheisiin liittyviä käytännön asioista.
  2. Toinen päivä: Käytännön harjoittelua asbestipurkutyöhön tarkoitetuin välinein
  3. Kolmas päivä: Asbestitöiden tutkintotilaisuus, jolloin koulutettavat antavat tutkintosuoritteen.

Tutkintosuoritteen läpäisseet saavat oikeuden tehdä asbestipurkutyötä ja saavat tutkintotoimikunnan myöntämän näyttötutkintotodistuksen.  

Asbestipurkutyökoulutuksen järjestäminen

Koulutus järjestetään vain ryhmille. Pienin ryhmäkoko on 5 henkilöä ja yhteen koulutukseen voidaan kerätä useilta koulutuksen tarvitsemilta yrityksiltä osallistujia. Tällaiset koulutukset ilmoitetaan sivun vasemmassa laidassa.

Asbestipurkutyökoulutuksen hinta muuttuu 1.6.2018 alkaen. Koulutuksen uusi hinta on 995 € / henkilö, jos ryhmässä viisi (5) osallistujaa (alv 0%).

Mikäli sinulla on useampia koulutuksen tarvitsijoita, kysy tarjous suuremmalle ryhmälle! 

Asbestipurkutyöhön pätevän henkilön ilmoittaminen rekisteriin

Asbestipurkutyökoulutuksen käyneet henkilöt pitää yrityksen itse ilmoittaa rekisteriin saatuaan tutkintotodistukset. Tutkintotodistukset toimitetaan tutkintolautakunnalta ja niiden toimittamisessa voi mennä kuukausikin.

Pyydä koulutustarjous