Toteutamme koulutuksia myös työelämän muihin tarpeisiin.

Paloilmoittimen hoitajakoulutukset toteutamme yhteistyössä paloilmoitinliike Paratec Oy:n kanssa Espoon Koskelossa. Paratecin koulutustilat mahdollistavat todenmukaisen toimintaympäristön harjoitusten toteuttamiselle ja koulutus sisältääkin runsaasti erilaisia käytännön harjoitteita.

Uhkatilannekoulutus vastaa työssään väkivaltaa tai sen uhkaa koskevan henkilön tarpeisiin. Uhkatilannekoulutukset järjestetään useimmiten asiakkaan omassa toimintaympäristössä, jotta koulutuksesta saadaan kaikki mahdollinen hyöty irti. Koulutus on hyvin käytännönläheinen, sillä puolet koulutuksesta käytetään käytännön harjoitteisiin.

Paloturvallisuuskoulutuksessa varmistetaan henkilökunnan oikea toiminta tulipaloissa tai muissa kiireellistä poistumista edellyttävissä vaaratilanteissa.

Tietosuojaan ja tietoturvaan keskittyvät verkkokoulutukset ovat helppo tapa kehittää ja varmistaa henkilöstön tietotaito ja oikeat toimintamallit kustannustehokkaasti. Molemmat koulutukset sopivat oivasti osaksi perehdytystä. Tietoturvallisuuden verkkokoulutuksen tavoitteena on varmistaa yrityksen koko henkilöstön tietoturvaosaaminen. Tietosuojan verkkokoulutuksen sisältö on suunniteltu yhteistyössä tietosuojan asiantuntijayrityksen Privaonin kanssa.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan koulutuspäivä juuri sinun tarpeisiisi.