Koulutus on yhtenäinen tapa osoittaa henkilöstön olevan perehdytetty toimimaan tietoturvallisuuden periaatteiden mukaisesti.

Koulutuksen sisältö vastaa viranomaisvaatimuksia henkilöstön tietoturvallisuuskoulutuksesta ja sen sisältö soveltuu hyvin myös yksityiselämän tarpeisiin.

Tietoturvallisuuskorttikoulutusta voidaan järjestää myös asiakasyrityksen tiloissa. Pyydä tarjous omasta tietoturvakorttikoulutuksesta. EMME PERU lupaus

Tietoturvallisuuskorttikoulutuksen kurssi-info

Koulutusaika
13.00-16.00. Koulutuksesta lähetetään tietoturvallisuuskortti.
Kurssihinta
150 € + alv. Hintaan sisältyy verkkokoulutus ja lähiopetus.
TraFi-merkintä
Ei. Koulutuksesta ei ole mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintöjä.
Pätevyyden voimassaolo
Tietoturvallisuuskortti on voimassa kaksi (2) vuotta.

Koulutuksen rakenne

Koulutukseen sisältyy lähiopetuksen verkkokoulutusosio, jonka hyväksytty suorittaminen on edellytys lähiopetukseen osallistumiselle. Koulutus koostuu siis verkkomoduulista, lähiopetuksesta (3h) sekä käytännönharjoittelusta. Koulutus ei vaadi aikaisempaa osaamista tai tietotaitoa, vaan on suunnattu toimialasta riippumatta yrityksen koko henkilöstölle.

Palautetta koulutuksesta

”Kiitos hyvästä koulutuksesta! Aihe oli hyvin jäsennelty ja asia selkeästi esitetty. Esimerkit elävästä elämästä olivat erittäin hyvä tehokeino kertomaan aiheen vakavuudesta. Osallistuin esimiehen lievästä painostuksesta – nyt olen siitä todella tyytyväinen.”

Pyydä koulutustarjous