Perehdytä henkilöstö ympäristövastuulliseen toimintaan.

Koulutuksessa henkilöstö perehdytetään toimimaan lakien, asetuksien ja standardien keskeisten vaatimusten mukaisesti. Koulutuksen kohdalle on merkitty, mikäli se soveltuu ammattikuljettajien jatkokoulutuspäiväksi (TRAFI).

EMME PERU lupaus

Ympäristöturvallisuuskorttikoulutuksen kurssi-info

Koulutusaika
8.00-16.00.
Kurssihinta
140 € + alv. Hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit, lounas ja ympäristöturvallisuuskortti koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta.
Trafi-merkintä
Osasta koulutuksia on mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä. Trafi-merkinnästä veloitamme 17 € / henkilö (alv 0%) + 9 € toimistokuluja (+ alv 24%)
Pätevyyden voimassaolo
Ympäristöturvallisuuskortti on voimassa viisi (5) vuotta. Ympäristöturvallisuuskortti uusitaan käymällä viiden vuoden välein kahdeksan (8) tunnin ympäristöturvakurssi.

Ympäristöturvallisuuskoulutus

Ympäristöturvallisuuskortti™ -koulutus on toimialariippumaton ja sen avulla on mahdollista varmistaa koko toimintaketjun ympäristövastuullisuuteen perehdyttäminen.

Ympäristöturvallisuuskortti™ -koulutuksen valinnaisten moduulien ansiosta koulutusohjelma on räätälöitävissä tehokkaasti jokaiselle työntekijäryhmälle sopivaksi.

Ympäristöturvallisuuskoulutuksen sisältö

Lähtökohtana Ympäristöturvallisuuskortti™ -koulutusohjelmassa on se, että koulutusohjelma räätälöidään aina osallistujaryhmälle sopivaksi. Lisäksi koulutuspaketti muotoillaan aina isoille yrityksille ja yritysryhmittymille heidän tarpeitaan vastaaviksi. Pienempien yritysten kohdalla käytetään heidän tilaajalleen rakennettua koulutusohjelmistoa tai tarvittaessa yritykselle rakennetaan erikseen räätälöity ohjelma.

Ympäristövastuullisuutta vaaditaan jo kaikilla toimialoilla. Ympäristövastuullisuus on merkittävä kilpailutekijä yritysten välisessä kilpailussa. Päästötavoitteet, asiakasvaatimukset sekä kansainvälistyminen lisäävät jatkuvasti vaatimuksia ympäristövastuulliselle toiminnalle.

Ympäristövastuullinen toiminta ja oikeat toimintatavat tuovat myös merkittäviä säästöjä yritykselle ja varmistavat toiminnan jatkuvuuden.

Ympäristövastuullisuuden neljä tärkeintä tavoitetta:

  • Liiketoiminnan kasvu
  • Tuottavuuden paraneminen
  • Toiminnan jatkuvuuden varmistaminen
  • Ympäristön turvaaminen