Asiakaspalvelu

010 320 5772

Pätevyyksien hallinta

Pätevyyksienhallintajärjestelmä

Pätevä on Alertumin sopimusasiakkaille suunniteltu kokonaisvaltaiseen turvallisuudenhallintaan tarkoitettu järjestelmä, joka auttaa henkilöstön pätevyyksien suunnittelua ja koulutusten koordinointia. Pätevä -järjestelmän käyttöönotto kestää tilauksesta korkeintaan kaksi viikkoa.

Pätevä-järjestelmän avulla pystyy ylläpitämään koko henkilöstön pätevyyksiä kustannustehokkaasti. Järjestelmässä on mahdollista ilmoittaa henkilöstöä koulutuksiin, hallinnoida siirtoja sekä pyytää tarjous ryhmälle järjestettävästä koulutuksesta.

Järjestelmä muistuttaa vanhentumassa olevista pätevyyksistä ja lähettää säännölliset raportit henkilöstön kokonaistilanteesta.

Jos järjestelmä ei ole vielä ajankohtainen yrityksellesi tai organisaatiollesi, löydät kaikki alkavat avoimet koulutuksemme kurssihausta.

​Työmaan arvokkain omaisuus ei välttämättä ole työmaan laitteet ja koneet

​Työmaan arvokkain omaisuus ei välttämättä ole työmaan laitteet ja koneet

Arvokas omaisuus työmaalla voi olla muutakin kun laitteet ja koneet. Kuinka suojaat työasemat ja tärkeät piirrustukset työmaalla? Lue vinkkimme tietoturvallisuuden parantamiseen rakennustyömaalla oheisesta blogista.

Lue lisää blogista

Pätevyydet valttikorttiin ja taitorekisteriin

ALERTUM pätevyydet taitorekisteriin ja siitä valttikorttiin

Rakennusalan kolmekymmentä yleisintä pätevyyttä on mahdollista saada valttikorttiin sekä taitorekisteriin Alertumin koulutuksista.

Lue lisää uutisesta

Työmaaturvallisuutta parannetaan turvateknisten järjestelmien avulla

Työmaaturvallisuutta parannetaan etävalvottujen turvateknisten järjestelmien avulla

Alertum Oy ja K2 Turvapalvelut kehittivät rakennustyömaille palvelutuotteen, jossa työmaaturvallisuutta parannetaan etävalvottujen turvateknisten järjestelmien avulla.

Lue lisää uutisesta

Log in