Tapahtumat

Vuonna 2017 keräsimme asiakkaitamme seminaariin, jonka aiheena oli turvallisuuskulttuurin kehittäminen. Tilaisuudessa puhujina olivat Työterveyslaitoksen tutkija Mikko Nykänen, Pelastuslaitoksen osaamiskeskuksen kehittämispäällikkönä ja rehtorina toimiva Matti Waitinen, Elinkeinoelämän keskusliiton yritysturvallisuusasiantuntija Mika Susi ja Sotkamossa Terrafamen kaivoksen työ- ja turvallisuuskulttuuria kehittänyt turvallisuuskonsultti Erkki Laimio. Tutustu seminaarin sisältöön tämän tiivistelmän kautta.

Keväällä 2018 Alertum järjesti yhteistyökumppaneidensa Personalhuset Staffing Groupin, Fennian, Leonidaksen ja Rakka Creativen kanssa virtuaaliteknologian merkitys työturvallisuudessa -seminaarin. Virtuaalitodellisuus ja lisätty todellisuus tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon, kun koulutuksessa käydyistä asioista halutaan jättää vahvempi muistijälki. Käy kurkkaamassa tunnelmia seminaarista.

Kevään toinen seminaarimme pureutui vuorovaikutuksen ja asenteen vaikutuksiin työhyvinvoinnissa. Positiivisella asenteella ja hyvällä vuorovaikutuksella voidaan nimittäin vaikuttaa vahvasti myös työturvallisuuteen. Aiheesta puhumassa olivat Matti Waitisen lisäksi Teija Mykrä Valmennustalo Virrasta sekä ammattivalmentaja ja psyykkinen valmentaja Sami Yläkangas Makia Mental Oy:stä. Seminaarin esityksiin voit tutustua täällä.

Järjestämiemme tilaisuuksien lisäksi vierailemme säännöllisesti sidos- ja vaikuttajaverkostomme järjestämissä tilaisuuksissa. Kuulumme muun muassa Nolla tapaturmaa -foorumiin, jonka tavoitteena on työturvallisuuden jatkuva parantaminen ja hyvien käytäntöjen levittäminen.