Asiakaspalvelu

010 320 5772

Taitorekisteri

Pätevyystiedot suoraan Taitorekisteriin ja sitä kautta Valttikortille.

Alertumin ja Tilaajavastuun yhteistyö mahdollistaa pätevyystietojen kirjaamisen suoraa Taitorekisteriin ja sitä kautta Valttikortille. Täyttämällä tämän lomakkeen, voit antaa Alertumille suostumuksen tietojen siirtoon. Tietojen siirtäminen on ilmaista asiakkaillemme. Muistathan tutustua myös tietosuojaselosteeseen.

Lähettämällä tämän lomakkeen tiedostan ja hyväksyn, että pätevyystietoni viedään Alertum Oy:n toimesta Tilaajavastuun Taitorekisteriin. Suostumukseni koskee ainoastaan tällä lomakkeella yksilöityä kurssia. 

Pätevyydet valttikorttiin ja taitorekisteriin

ajanhallinta kortit 379x269

Rakennusalan kolmekymmentä yleisintä pätevyyttä on mahdollista saada valttikorttiin sekä taitorekisteriin Alertumin koulutuksista. Tiedon viemiseen tarvitaan lupa asiakkaalta.

Lue lisää

Suomen tilaajavastuu Oy ja Alertum Oy yhteistyössä

https www.tilaajavastuu.fi wp content uploads 2015 09 partneri RGB

Suomen Tilaajavastuu Oy on aloittanut yhteistyössä Alertumin kanssa projektin, jonka päämääränä on mahdollistaa koulutustietojen automaattinen päivittyminen tulevaan Taitorekisteriin.

Lue lisää tiedotteestamme

Työmaaturvallisuus paranee tekniikalla

Työmaaturvallisuutta parannetaan etävalvottujen turvateknisten järjestelmien avulla

Alertum Oy ja K2 Turvapalvelut kehittivät rakennustyömaille palvelutuotteen, jossa työmaaturvallisuutta parannetaan etävalvottujen turvateknisten järjestelmien avulla.

Lue lisää uutisesta

Log in