Palvelumme hoivakodeille perustuu hoivatyöhön liittyvän arjen turvallisuuden hallintaan.

Ymmärrämme, että turvallisuus on teille keskeinen arvo ja toiminnan perusedellytys. Turvallisuuteen liittyvät suunnitelmat laadimme yksinkertaisiksi ja käytännön läheisiksi yhteistyössä henkilökunnan kanssa. Tavoitteemme on tehdä turvallisuudesta näkyvää muun muassa seinille kiinnitettävien turvakuvien muodossa. Turvavalmennus on tärkeässä roolissa varauduttaessa poikkeustilanteisiin.

Tavoitteemme on parantaa hoivakodin turvallisuuskulttuuria tunnistamalla riskit ja kehittämällä toimintatapoja sekä henkilöstön osaamista. Haluamme vaikuttaa asenteisiin, koska turvallisuudessa se ratkaisee.

Asiantuntijamme laatii käytännönläheiset suunnitelmat ja ohjeet huomioiden hoivakotien erityistarpeet. Olemme asiantuntijoita pelastussuunnitelmien, poistumisturvallisuusselvitysten, toimintaohjeiden ja turvakuvien laadinnassa.

Räätälöimme turvavalmennukset toimipaikkakohtaisesti ja järjestämme valmennukset asiakkaan tiloissa. Olemme koostaneet valmiiksi kolme erilaista valmennuspakettia, joista on helppoa valita omaan hoivakotiin parhaiten sopiva vaihtoehto.