Rajoitustoimenpiteet jatkuvat – luokkahuonekoulutukset peruttu 31.5.2020 saakka

Suomen hallitus on 4.5.2020 linjannut suunnitelman koronavirusepidemian hillitsemiseksi asetettujen rajoitustoimenpiteiden jatkamiseksi sekä purkamiseksi hallitusti ja asteittain. Hallituksen linjauksen mukaisesti myös Alertum jatkaa toimenpiteitä ja perumme kaikki avoimet luokkahuonekoulutukset 31.5.2020 asti. Webinaarikoulutukset pysyvät tarjonnassamme toistaiseksi.

Tämän hetkisen tiedon mukaan jatkamme luokkahuonekoulutusten järjestämistä 1.6.2020 alkaen, huomioiden tarvittavat varotoimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Näitä varotoimenpiteitä ovat muun muassa asiakasmäärien rajaaminen koulutuksissa, turvaetäisyydet sekä hygieniaohjeistukset.

Toimintaohjeet varatun koulutuksen siirtoon tai perumiseen

Jo varatun koulutuksen siirron voi tehdä joko lähettämällä sähköpostin koulutus@alertum.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 320 5772 (arkisin kello 7.30-15.30).

Asiakaspalvelumme ruuhkautumisen välttämiseksi pyydämme suosimaan sähköpostia kiireettömissä asioissa. Katsothan korvaavan koulutusajankohdan ennakkoon koulutushausta.

Tämän hetkinen koulutustarjonta

Alertum järjestää webinaarikoulutuksia tällä hetkellä seuraavista aiheista:

Osa yllä mainitut aiheet on myös saatavilla kuljettajille soveltuvana ammattipätevyyspäivänä – tarkista merkinnän mahdollisuus ilmoittautuessasi. Tunnistat kuljettajille soveltuvan koulutuksen tekstistä ”Soveltuu myös kuljettajan ammattipätevyyskoulutukseksi”.

Suorita koulutus näppärästi etänä

Webinaarikoulutuksiin osallistuminen on helppoa ja näppärää, ja voit suorittaa koulutuksen vaikka kotisohvalta. Osallistumista varten tarvitset mikrofonilliset kuulokkeet, web-kameran, tietokoneen ja laturin sekä laadukkaan internet -yhteyden. Suurin osa koulutuksista toteutetaan Zoom -ohjelmistolla. Koulutukseen voi osallistua myös Zoomin selainversiosta. Lue lisää webinaarikoulutukseen osallistumista.

Voimme vaihtoehtoisesti järjestää yrityksellenne webinaarikoulutuksen tai omissa tiloissanne toteutettavan lähikoulutuksen, enintään 10 henkilön pienryhmälle. Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan toteutustavasta ja ajankohdasta tarkemmin.