päivitetty 25.11.2021

Ilmoittautumisen sitovuus ja muutokset varaukseen lähi- ja webinaarikoulutuksissa

Koulutusilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle kurssille tai perua veloituksetta 2 arkivuorokautta (ma-pe) ennen koulutuksen alkamista. Muussa tapauksessa veloitamme koulutuksesta täyden osallistumismaksun. Muutoksia ilmoittautumiseen voi tehdä itsepalvelun kautta. Linkki itsepalveluun löytyy tilausvahvistuksesta. Itsepalvelua voi käyttää vain tilauksen yhteyshenkilö sekä osallistuja, niillä sähköpostiosoitteilla, jotka ilmoittautumisessa on annettu. Joillakin yrityksillä itsepalvelun käyttö voi olla rajattua.

Koulutukseen on saavuttava ajoissa. Mikäli osallistuja myöhästyy koulutuksesta eikä voi enää osallistua opetukseen, tulee hänen maksaa koulutuksesta täysi hinta.

Osasta koulutuksia voi saada kuljettajan ammattipätevyysmerkinnän, joka ilmoitetaan Traficomille. Suoritusmerkintä voidaan tilata koulutuksen tilauksen yhteydessä tai itsepalvelun kautta ennen koulutuksen alkua. Koulutukseen osallistuva henkilö voi myös tilata merkinnän koulutuksen yhteydessä. Kaikissa tapauksissa merkinnästä aiheutuva viranomaiskulu ja palvelumaksu laskutetaan tilaajalta, eikä merkinnästä toimiteta erillistä tilausvahvistusta. Merkinnän tilaus on sitova eikä sitä voida perua.

Verkkokoulutukseen ilmoittautuminen, osallistuminen ja peruutusehto

Verkkokoulutuksen tilaamalla ostaja sitoutuu maksamaan koulutuspalvelun kokonaisuudessaan ilman peruutusoikeutta. Verkkokoulutuspalvelutuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu (käyttäjätunnus on lähetetty asiakkaalle). Peruutusoikeutta ei myöskään ole yhdistelmäkoulutuksilla, joiden osana Alertum Oy tarjoaa verkkokoulutuspalvelutuotteita, edellä mainittuun ehtoon viitaten.

Verkkokoulutuksen suorittaja vakuuttaa, että koulutukseen on syötetty hänen omat henkilötietonsa virheettöminä ja että hän suorittaa koulutuksen sekä mahdolliset siihen liittyvät tehtävät ja kokeet kokonaisuudessaan itsenäisesti sekä annettujen ohjeiden mukaisesti. Mikäli koulutuksen suorittaminen edellyttää vahvaa tunnistamista, tulee tunnistettavan olla kyseisen verkkokoulutuksen suorittaja. Verkkokoulutuksen suorittaminen toisen henkilön puolesta tai yhdessä toisen henkilön kanssa on ehdottomasti kiellettyä.

Alertum Oy:llä on tekijänoikeus ja tai ehdollinen käyttöoikeus kaikkeen verkkokoulutuksensa sisältöön, mitä ei ole erikseen lähdeviittauksella merkitty. Koulutusmateriaalin kopioiminen, kuvaaminen, julkaisu tai käyttäminen muutoin kuin verkkokoulutuksen suorittamiseen on ehdottomasti kiellettyä tekijänoikeuslain mukaisesti.

Maksutavat yrityksille

Mikäli koulutusta ei ole maksettu suoraan ilmoittautumisen yhteydessä, lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on normaalisti 10 päivää. Laskua maksaessa tulee aina käyttää laskun mukaista viitettä.

Laskutuslisä määräytyy maksutavan mukaan. Veloitukseton maksuvaihtoehto on verkkomaksu (verkkopankit, luottokortit, luottolaskut). Laskutuslisä on 8,00 euroa, kun maksutapana on paperilasku ja 1,19 euroa, kun maksutapana on sähköinen laskutus (verkkolasku). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Toimitamme kurssitodistuksen (todistus tai kortti), kun lasku on maksettu.

Maksutavat yksityishenkilöille

Koulutuksen maksu tulee suorittaa ennen koulutusta. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Alertumin verkkosivuilla tai vaihtoehtoisesti lähetämme maksulinkin sähköpostiin, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli osallistuminen perutaan toimitusehtojen mukaisesti, maksu palautetaan. Emme laskuta yksityishenkilöitä suoraan.

Maksuvaihtoehdot

  • Maksu verkkopankissa
  • Visa
  • Visa Electron
  • Master Card
  • Walley–lasku tai -osamaksu — tuoteseloste
  • Jousto–lasku tai -osamaksu — tuoteseloste

Alennuskoodi

Mahdollinen alennuskoodi tulee syöttää koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä sille varattuun kenttään Alertumin verkkosivuilla. Alennuskoodi on käytössä vain alkuperäiseen tilaukseen. Alennuskoodi ei ole voimassa, mikäli koulutuksen osallistuja siirretään alkuperäisen tilauksen mukaisesta koulutuksesta toiseen koulutukseen. Alennuskoodin voimassaolo ilmoitetaan sen luovutuksen yhteydessä tilaajalle. Yritys- tai henkilökohtaista alennuskoodia ei saa luovuttaa luovutusehtojen tai palvelusopimuksen vastaiseen käyttöön.

Koulutuksen kortti

Toimitamme kortin koulutuksen jälkeen aina tilauksessa annettuun osoitteeseen. Alertum Oy ei vastaa Postin kadottamista korteista tai väärin annetuista osoitetiedoista eikä niihin osoitetuista postituksista. Tarvittaessa tilaamme uuden kortin hintaan 15 euroa per tilattu kortti. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Seuraavista koulutusaiheista voit tilata kortin myös suoraan verkosta katto-organisaatioiden kautta. Korttien tilaaminen suoraan verkosta nopeuttaa kortin toimittamista merkittävästi.

Työturvallisuuskortit: Työturvallisuuskeskus TTK

Tulityökortit: Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEK

Tieturvakortit: Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEK

Koulutuksen peruuntuminen

Koulutuksen peruuntuessa Alertum tiedottaa asiasta osallistujille tai heidän yhteyshenkilöilleen. Alertum voi siirtää tai perua koulutuksen ilman korvausvelvollisuutta viisi arkivuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa. Alertumin on perumistilanteessa esitettävä osallistujalle / tilaajalle vaihtoehtoinen mahdollisuus suorittaa kyseinen koulutus. Alertum ei ota vastuuta ilmoittautumislomakkeella annetuista virheellisistä tiedoista.

Mikäli Alertum ei pysty toteuttamaan luvattua koulutusta, koulutuksen hintaan annetaan 30% alennus ja osallistujalla on mahdollisuus osallistua koulutukseen toisena ajankohtana. Alertum ei korvaa koulutushinnan lisäksi koulutuksen peruuntumisesta aiheutunutta muuta haittaa tilaajalle tai osallistujalle.

Markkinointiviestintä

Lähetämme osallistujille ja yhteyshenkilöille markkinointiviestejä. Henkilöllä on mahdollisuus kieltäytyä markkinointiviestien vastaanottamisesta jokaisen viestin yhteydessä.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä tiedän, onko tilinumero varmasti Alertum Oy:lle kuuluva?

Vahvistetun tilinumeron voit tarkastaa tältä sivulta. Pyydettäessä toimitamme myös vahvistuksen pankkisuhteestamme sähköpostitse. Otathan tällöin yhteyttä laskutukseemme sähköpostitse laskut@alertum.fi.

Maksoin laskun Alertum Oy:n pankkitilille, mutta unohdin laittaa viitteen. Tuleeko suoritus perille?

Mikäli maksun huomataan lähteneen ilman viitenumeroa, pyydämme olemaan asiasta yhteydessä sähköpostitse laskut@alertum.fi. Tämä nopeuttaa suorituksen kohdistamista.

Maksoin laskun väärälle pankkitilille, tuleeko suoritus perille?

Mikäli maksun huomataan lähteneen väärälle pankkitilille, ilmoitattehan mahdollisimman pian asiasta sähköpostitse laskut@alertum.fi ja ilmoitatte, mille tilille maksu on suoritettu. Tämä nopeuttaa suorituksen kohdistamista huomattavasti.

Voimassaoleva tilinumero

Saaja: Alertum Oy
Tilinumero: FI82 5780 4120 0461 04
BIC-koodi: OKOYFIHH

Käytättehän maksaessanne aina laskulla näkyvää viitenumeroa.