Koulutusilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle kurssille tai perua veloituksetta 2 arkivuorokautta (ma-pe) ennen koulutuksen alkamista. Muussa tapauksessa veloitamme koulutuksesta täyden osallistumismaksun.

Koulutukseen on saavuttava ajoissa. Mikäli osallistuja myöhästyy koulutuksesta eikä voi enää osallistua opetukseen, tulee hänen maksaa koulutuksesta täysi hinta.

Yritykset

Mikäli koulutusta ei ole maksettu suoraan ilmoittautumisen yhteydessä, kurssista lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on normaalisti 10 päivää.

Toimitamme kurssitodistuksen (todistus tai kortti), kun kurssimaksu on maksettu.

Yksityishenkilöt

Koulutuksen maksu tulee suorittaa ennen koulutusta. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Alertumin verkkosivuilla tai vaihtoehtoisesti lähetämme maksulinkin sähköpostiin, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli osallistuminen perutaan toimitusehtojen mukaisesti, maksu palautetaan.

Maksuvaihtoehdot

  • Maksu verkkopankissa
  • Visa
  • Visa Electron
  • Master Card
  • Collector–lasku tai -osamaksu — tuoteseloste
  • Jousto–lasku tai -osamaksu — tuoteseloste

Laskutuslisä

Laskutuslisä määräytyy maksutavan mukaan. Veloitukseton maksuvaihtoehto on verkkomaksu (verkkopankit, luottokortit, luottolaskut). Laskutuslisä on 8,00 euroa, kun maksutapana on paperilasku ja 1,19 euroa, kun maksutapana on sähköinen laskutus (verkkolasku). Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Koulutuksen kortti

Toimitamme kortin koulutuksen jälkeen aina tilauksessa annettuun osoitteeseen. Alertum Oy ei vastaa Postin kadottamista korteista tai väärin annetuista osoitetiedoista eikä niihin osoitetuista postituksista. Tarvittaessa tilaamme uuden kortin hintaan 15 euroa per tilattu kortti. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %.

Seuraavista koulutusaiheista voit tilata kortin myös suoraan verkosta katto-organisaatioiden kautta. Korttien tilaaminen suoraan verkosta nopeuttaa kortin toimittamista merkittävästi.

Työturvallisuuskortit: Työturvallisuuskeskus TTK

Tulityökortit: Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEK

Tieturvakortit: Suomen pelastusalan keskusjärjestö SPEK

Koulutuksen peruuntuminen

Koulutuksen peruuntuessa Alertum tiedottaa asiasta osallistujille tai heidän yhteyshenkilöilleen. Alertum voi siirtää tai perua koulutuksen ilman korvausvelvollisuutta viisi arkivuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa. Alertumin on perumistilanteessa esitettävä osallistujalle / tilaajalle vaihtoehtoinen mahdollisuus suorittaa kyseinen koulutus. Alertum ei ota vastuuta ilmoittautumislomakkeella annetuista virheellisistä tiedoista.

Mikäli Alertum ei pysty toteuttamaan luvattua koulutusta, koulutuksen hintaan annetaan 30% alennus ja osallistujalla on mahdollisuus osallistua koulutukseen toisena ajankohtana. Alertum ei korvaa koulutushinnan lisäksi koulutuksen peruuntumisesta aiheutunutta muuta haittaa tilaajalle tai osallistujalle.

Usein kysytyt kysymykset

Laskullanne on eri tilinumero, kun aikaisemmin. Miksi tilinumero on muuttunut?

Alertum Oy:n saatavat maksetaan 1.9.2019 alkaen Alertum Oy:n omalle Osuuspankin pankkitilille. Tätä ennen suoritukset ohjattiin ulkoistetun laskusaatavarahoituspalvelun tilille.

Mistä tiedän, onko tilinumero varmasti Alertum Oy:lle kuuluva?

Vahvistetun tilinumeron voit tarkastaa tältä sivulta. Pyydettäessä toimitamme myös vahvistuksen pankkisuhteestamme sähköpostitse. Otathan tällöin yhteyttä laskutukseemme sähköpostitse laskut@alertum.fi.

Maksoin laskun Alertum Oy:n pankkitilille, mutta unohdin laittaa viitteen. Tuleeko suoritus perille?

Mikäli maksun huomataan lähteneen ilman viitenumeroa, pyydämme olemaan asiasta yhteydessä sähköpostitse laskut@alertum.fi. Tämä nopeuttaa suorituksen kohdistamista huomattavasti.

Maksoin laskun väärälle pankkitilille, tuleeko suoritus perille?

Mikäli maksun huomataan lähteneen väärälle pankkitilille, ilmoitattehan mahdollisimman pian asiasta sähköpostitse laskut@alertum.fi ja ilmoitatte, mille tilille maksu on suoritettu. Tämä nopeuttaa suorituksen kohdistamista huomattavasti.

Voimassaoleva tilinumero

Saaja: Alertum Oy
Tilinumero: FI82 5780 4120 0461 04
BIC-koodi: OKOYFIHH

Käytättehän maksaessanne aina laskulla näkyvää viitenumeroa.