PÄTEVÄ on kokonaisvaltaiseen turvallisuudenhallintaan tarkoitettu järjestelmä, joka helpottaa henkilöstön pätevyyksien ylläpitoa ja koulutusten koordinointia. Järjestelmän avulla pystyy ylläpitämään koko henkilöstön pätevyyksiä kustannustehokkaasti. Järjestelmässä on mahdollista ilmoittaa henkilöstöä koulutuksiin, tarkastella ja päivittää henkilöstön pätevyystietoja sekä seurata kattavien raporttien avulla kokonaistilannetta.

PÄTEVÄ toimii selainpohjaisena, eikä erikseen asennettavia ohjelmia tarvita. PÄTEVÄssä ylläpidät henkilöstösi pätevyystilanteen kouluttajaorganisaatiosta riippumatta, myös muualla kuin Alertumilla suoritetut pätevyydet voi lisätä järjestelmään.

PÄTEVÄ helpottaa pätevyyksien voimassaolojen hallintaa lähettämällä muistutusviestit automaattisesti kuukauden välein suoraan henkilöstön sähköpostiin vanhentuneista ja vanhentumassa olevista pätevyyksistä. Järjestelmä lähettää myös säännölliset raportit henkilöstön kokonaistilanteesta.

Nopea ja kivuton käyttöönotto

Käyttöönotto on helppoa. Mikäli olette jo kouluttaneet henkilöstöänne Alertumin koulutuksissa, löytyy tiedot järjestelmästä käyttöönoton yhteydessä. Henkilöstölistaus voidaan ajaa myös määrämuotoisena csv-tiedostona järjestelmään.

Järjestelmässä henkilöstön voi ryhmitellä erilaisiin ryhmiin pätevyysvaatimusten mukaan, jotta henkilöstö saa oikea-aikaisesti tiedon puuttuvista ja vanhentuvista pätevyyksistä.

Miksi PÄTEVÄ?

  • Varmuus pätevyyksien voimassaoloon
  • Eroon Excelistä – selkeä kokonaiskuva helposti saatavilla
  • Apua ennakointiin – helpottaa koulutussuunnittelua

Ota yhteyttä