Alertum järjestää työelämän yleisimpiä korttikoulutuksia kuten työturvallisuuskorttikoulutuksia, tulityökorttikoulutuksia, tieturva 1 -korttikoulutuksia.

Koulutamme työturva-, tulityö-, tieturva-, sähkötyöturva-, ensiapu-, trukki- ja tietoturvallisuuskoulutuksia kaikkialla Suomessa. Voit osallistua kaikille avoimiin koulutuspäiviin, jotka löydät helpoiten koulutushausta tai vaihtoehtoisesti pyytää tarjouksen koulutuksesta ryhmälle.

Lisäsimme tulityö- ja tieturvakoulutuksien määrää

Monien tuntema vihreä kortti eli työturvallisuuskortti saadaan kahdeksan tunnin työturvallisuuskoulutuksesta. Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Korttimenettely on laadittu aikoinaan teollisuuden yhteisille työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille ja meriteollisuudelle. Haluamme mahdollistaa työturvallisuuden kaikille – työturvallisuuskorttikoulutuksen hinta on 99 € + alv.

Kuukausitasolla työturvakoulutuksia järjestetään noin 50 kappaletta. Kaikista Alertumin järjestämistä koulutuksista noin neljännes on työturvakoulutuksia. Työturvallisuuskorttikoulutuksessa voimme huomioida asiakkaidemme omat toimialakohtaiset erityispiirteet.

Uusi tulityökortti nyt 119 € sisältää myös kattotulityökortin. Kaikki kurssit pidetään. 

Pidä ensiaputaitosi ajan tasalla

Meiltä on mahdollista saada hätäensiapukursseja neljän ja kahdeksan tunnin mittaisena. Järjestämme säännöllisesti myös ensiavun peruskurssia, joka on kaksipäiväinen. Tutustu ensiapukoulutuksiin ja niiden eroihin ensiapukoulutukset -sivulla.