Alertum järjestää työelämän yleisimpiä korttikoulutuksia kuten työturvallisuuskortti-, tulityökortti- ja sähkötyöturvallisuuskoulutuksia.

Koulutamme työturva-, tulityö-, tieturva-, sähkötyöturva-, ensiapu- ja trukkiturvallisuuskoulutuksia kaikkialla Suomessa. Voit osallistua kaikille avoimiin koulutuspäiviin, jotka löydät helpoiten koulutushausta tai vaihtoehtoisesti pyytää tarjouksen koulutuksesta ryhmälle.

Työturvallisuuskorttikoulutus on suosituin koulutus

Monien tuntema TTK:n myöntämä Työturvallisuuskortti® saadaan 7,5 tunnin Työturvallisuuskortti®-koulutuksesta. Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Korttimenettely on laadittu aikoinaan teollisuuden yhteisille työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille ja meriteollisuudelle. Haluamme mahdollistaa työturvallisuuden kaikille – työturvallisuuskorttikoulutuksen hinta on 99 € + alv.

Kuukausitasolla työturvakoulutuksia järjestetään noin 50 kappaletta. Kaikista Alertumin järjestämistä koulutuksista noin neljännes on työturvakoulutuksia.

Yrityskohtainen koulutus huomioi teidän tarpeet

Järjestämme kaikkia koulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille avointen koulutusten lisäksi. Osa koulutustarjonnasta on saatavilla ainoastaan yrityskohtaisena ryhmäkoulutuksena.

Yrityskohtaisen koulutuksen sisällössä pystytään ottamaan huomioon asiakkaidemme omat toimialakohtaiset erityispiirteet. Koulutus toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa. Koulutus voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai missä tahansa Alertumin koulutuspaikassa ympäri Suomen. Koulutamme myös ulkomailla.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille onnistunut koulutuspäivä.

Pidä ensiaputaitosi ajan tasalla

Meiltä on mahdollista saada ensiapukursseja neljän, kahdeksan ja kuudentoista tunnin mittaisena. Kaikkia kursseja järjestetään säännöllisesti avoimessa koulutustarjonnassamme. Tutustu tarkemmin ensiapukursseihin ja niiden eroihin ensiapukoulutukset -sivulla.