Meillä Alertumilla on yli 60 ammattitaitoista kouluttajaa ympäri Suomen.

Järjestäessämme koulutuksia pyrimme siihen, että koulutukset ovat laadukkaita, kouluttajat olisivat kokeneita ja asiantuntevia, ja asiakkaille jäisi pätevyyskortin lisäksi käteen vähän enemmän.

Alertumilla on mahdollista kouluttaa sekä työsuhteessa että yrittäjänä

Pätevyysvaatimukset kouluttajaksi pääsemiseksi vaihtelevat aloittain. Esimerkiksi työturvallisuuskorttikouluttajalta vaaditaan käytännön kokemusta kouluttajana toimimisesta sekä työkokemusta yhteiseltä työpaikalta vähintään viiden vuoden ajalta. Lisäksi suoritettuna tulee olla työsuojelun peruskurssi ja henkilön on pitänyt olla mukana aktiivisesti työsuojelutoiminnassa. Lisätietoa työturvallisuuskorttikouluttajaksi pääsemisestä löytyy Työturvallisuuskeskuksen verkkosivuilta.

Edellytämme katto-organisaation vaatimusten lisäksi kouluttajiltamme sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin ja arvoihin sekä ammattimaista ja reipasta työotetta.

Haluaisitko tulla meille kouluttajaksi? Jätä yhteystietosi ja lähetä meille avoin hakemus sekä CV.

Kaikki kouluttajamme ovat oman alansa asiantuntijoita

Asiantuntijuuden lisäksi meitä alertumilaisia yhdistävät arvomme, jotka ovat asiakaslähtöisyys, osaaminen, yritteliäisyys ja positiivisuus. Ne näkyvät päivittäisessä toiminnassa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin mm. asiakaspalvelun laadussa, itsensä kehittämisessä ja toimeen tarttumisessa. Positiivinen työyhteisö, jossa toimitaan ryhmänä, näkyy kaikille.
Toivottavasti myös sinulle!

Me haluamme Alertumin olevan innostava ja asiantunteva työpaikka ja yhteistyökumppani alan parhaille. Tutustu meihin alla olevista videoista, artikkeleista ja blogikirjoituksista.

Hae meille kouluttajaksi