Mitä eroa on ammattitaidolla ja pätevyydellä?

Alertum kouluttaa päteväksi. Ammattitaito koostuu monesta eri tekijästä ja sinä olet ammattilainen omalla alallasi. Alertumin koulutuksissa saat täydennettyä ammattitaitoasi pätevyyksillä. Alertumin järjestämissä koulutuksissa on toteutustakuu – ilmoittautumalla varmistat koulutuksen toteutumisen.

Suosituimpia koulutukset ovat työturvallisuuskortti-, tulityökortti-, ensiapukoulutukset ja sähkötyöturvallisuuskoulutus eli SFS 6002.

Me olemme Suomen suurin rakennusalan kouluttaja ja koulutamme jopa 13 % kaikista rakennusalan työntekijöistä. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja pyrimme lisäämään koulutustarjontaa toiveiden mukaan. Voit jättää meille toiveita koulutusaiheista tai paikkakunnista täällä.

Tarjonnasta löytyy Ramirentin kanssa yhteistyössä toteutettavat alamieskoulutukset ja henkilönostinkoulutukset. Alertum tarjoaa myös ratakoulutuksia, jotka toteutetaan yhteistyössä SAT koulutuspalveluiden kanssa. Uusimpana koulutuskokonaisuutena Alertum on tuonut markkinoille työsuojelukoulutukset. Tutustu eri tason koulutuksiin ja syvennä työsuojeluosaamistasi.

Avoimet ja tilattavat koulutukset tarpeen mukaan

Järjestämme koulutuksia avoimina toteutuksina ympäri vuoden yli 30 eri paikkakunnalla. Pyrimme valitsemaan koulutuspaikat niin, että niihin saapuminen on helppoa ja lähellä on saatavissa parkkitilaa. Koulutuspaikkoihin voi tutustua etukäteen täällä.

Koulutamme asiakkaan toiveen mukaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia missä ja milloin ikinä tarve onkaan. Tilattavien koulutuksien valikoimasta löytyy lähes 100 erilaista koulutusaihetta. Pyydä meiltä tarjous koulutuksesta.