Mitä eroa on ammattitaidolla ja pätevyydellä?

Alertum kouluttaa päteväksi. Ammattitaito koostuu monesta eri tekijästä ja sinä olet ammattilainen omalla alallasi. Alertumin koulutuksissa saat täydennettyä ammattitaitoasi pätevyyksillä. Alertumin järjestämissä koulutuksissa on toteutustakuu – ilmoittautumalla varmistat koulutuksen toteutumisen.

Suosituimmat koulutukset ovat työturvallisuuskorttikoulutus, tulityökorttikoulutus, ensiapukoulutukset, tieturva 1 -koulutus ja sähkötyöturvallisuuskoulutus eli SFS6002.

Me olemme Suomen suurin rakennusalan kouluttaja ja koulutamme jopa 13 % kaikista rakennusalan työntekijöistä. Kuuntelemme asiakkaittemme toiveita ja pyrimme lisäämään koulutustarjontaa toiveiden mukaan. Voit jättää meille toiveita koulutusaiheista tai paikkakunnista täällä.

Uusimpia koulutuksia listoillamme ovat tietoturvallisuuden verkkokoulutus, Ramirentin nostinkoulu ja turvallinen työskentely telineillä. Näiden lisäksi SAT koulutuspalvelut tuottaa Alertumin tarjoamat ratakoulutukset.

Avoimet ja tilattavat koulutukset tarpeen mukaan

Järjestämme koulutuksia avoimina toteutuksina ympäri vuoden yli 30 eri paikkakunnalla. Pyrimme valitsemaan koulutuspaikat niin, että niihin saapuminen on helppoa ja lähellä on saatavissa parkkitilaa. Koko päivän kestävien koulutuksien hintaan sisältyy aina aamu- ja iltapäiväkahvit lisukkeineen sekä lounas. Koulutuspaikkoihin voi tutustua etukäteen täällä.

Koulutamme asiakkaan toiveen mukaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia missä ja milloin ikinä tarve onkaan. Tilattavien koulutuksien valikoimasta löytyy lähes 100 erilaista koulutusaihetta. Pyydä meiltä tarjous koulutuksesta.