Hätäensiapukurssi 4 h tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun ja ensiapuun sairauskohtaustilanteissa. Hätäensiapukurssi 4h on tarjolla lähikoulutuksena, webinaarikoulutuksena ja verkkokoulutuksena. Verkkokurssi on saatavilla lisäksi englanninkielellä: Emergency First Aid Course (4h, online).

Hätäensiapukurssi 4h sopii kenelle tahansa, joka haluaa kehittää ensiaputaitojaan. Kurssille tulijoilta ei edellytetä ensiaputaitoja. Kurssi sopii henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ensiavusta sekä myös ensiaputaitojen kertaajille. Hätäensiapukurssi on saatavana myös kahdeksan (8) tunnin laajempana kurssina Hätäensiapukurssi 8h. Lue lisää siitä mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean.

Ensiapukursseilla painotetaan erityisesti käytännönläheisyyttä ja harjoittelua teorian lisäksi. Myös etäkursseilla harjoitellaan kotoa löytyvillä välineillä. Neljän tunnin ensiapukurssilla muun muassa opit kylkiasentoon kääntämisen, elvyttämisen sekä verenvuodon tyrehdyttämisen. Kursseilla perehdytään myös sydäniskurin käyttöön.

Kaikki EA-kouluttajamme ovat ammattilaisia, joilla on runsaasti käytännön kokemusta muun muassa ensihoitotyön parissa. Kouluttajamme opastavat myös sydäniskurin hankinnassa, jos sinä tai yrityksesi haluatte olla ensiapuun liittyvän turvallisuuden edelläkävijä. Sydäniskuri on laite, jota käyttämällä saatat pelastaa elvytettävän hengen.

Tietoa Hätäensiapukurssista 4h

Toteutustavat
Lähikoulutus, webinaari ja verkkokoulutus
Kurssin kesto
Neljä (4) tuntia
Pätevyyden voimassaolo
Ensiapukortti on voimassa kolme (3) vuotta.
Koulutus omalle ryhmälle
Hätäensiapukurssi 4h hinta omalle ryhmälle on alkaen 720 € + alv / ryhmä. Lisäksi veloitamme  rekisteröintikulua 10 € + alv / osallistuja (+valinnainen muovikortti 10 €/henkilö). Lue lisää sivun alareunasta.

Hätäensiapukurssin 4h sisältö

EA-koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun.

  • Toiminta auttamis- tai onnettomuustilanteessa
  • Tajuttoman henkilön ensiapu
  • Peruselvytys
  • Defibrillaattorin käyttö
  • Vierasesine hengitysteissä: aikuinen, lapsi ja vauva
  • Verenkierron häiriötila (sokki)

Ensiapukortin päivittäminen

On suositeltavaa, että kolmen vuoden välein kerrataan ensiaputaitoja EA-koulutuksilla.  Pidä siis huolta, että päivität ja ylläpidät ensiaputaitojasi säännöllisesti ensiapukursseilla. Alertumin ensiapukortit ovat voimassa kortissa mainitun kuukauden viimeiseen päivään asti, eikä enää hyväksytä joustoa kortin vanhentumisen suhteen.

Ensiavun peruskurssin 16h voi päivittää yhden kerran joko neljän tai kahdeksan tunnin ensiapukurssilla. Kun lyhyt ensiapukurssi on kertaalleen käyty, tulee suorittaa kaksipäiväinen ensiavunperuskurssi 16h, jotta Ensiapukortti 16h -pätevyys pysyy voimassa.

Hätäensiapukurssi 4h omalle ryhmälle

Järjestämme EA-koulutuksia asiakkaidemme omille ryhmille. Kurssin sisällössä otetaan huomioon yrityksen toimiala, työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit. Kurssi toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa. Kurssi voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai missä tahansa Alertumin koulutuspaikassa ympäri Suomen. Koulutamme myös ulkomailla.

Hätäensiapukurssi 4h hinta omalle ryhmälle on alkaen 720 € + alv / ryhmä. Lisäksi veloitamme kortti- ja rekisteröintikulua 10 € + alv / osallistuja (+valinnainen muovikortti 10 €/henkilö). Tilaa oma kurssi soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi. Asiantuntijamme auttavat teitä koulutusjärjestelyissä mielellään.

Pyydä koulutustarjous