Hätäensiapukurssi 4h, jolla opit toimimaan henkeä uhkaavissa sairaskohtaus- ja onnettomuustilanteissa. Ensiapukurssi toteutetaan kokonaisuudessaan netissä, jonka voit suorittaa osissa tai kerralla missä vain ja milloin vain sinulle sopii. Kurssi sisältää teoriaa, runsaasti havainnollistavia videoita sekä aiheisiin liittyviä tehtäviä, joilla opittua testataan ja taitoja syvennetään. Heti tilauksen jälkeen saat tunnukset sähköpostiisi ja pääset suorittamaan kurssia.

Hätäensiapukurssi 4h verkkokoulutus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa ensiaputaitojaan. Koulutus sopii erityisen hyvin ensiaputaitojen kertaajille. Koulutuksen suoritettuasi saat Hätäensiapukurssin 4h pätevyyden ja todistuksen voimaan 3 vuodeksi. Kurssin suorittamisella ei ole mahdollista jatkaa SPR Ensiapukurssi EA1® tai SPR Ensiapukurssi EA2® voimassaoloaikaa.

Sinulla tulee olla  tietokoneessasi viimeisin versio jostakin seuraavista internet-selaimista: Microsoft Edge, Firefox, Safari tai Chrome. Verkkokurssin suorittamista Internet Explorer-selaimella ei suositella.

Verkkokurssi saatavilla myös englannin kielisenä. Emergency First Aid 4h -Online Course is also available in English.

HÄTÄENSIAPUKURSSI 4h VERKKOKURSSINA

Suoritusaika
3-4 tuntia, riippuen yksilöllisestä suoritusnopeudesta.
Kurssin hinta
84 € + alv. Hintaan sisältyy kertapääsyoikeus verkkokoulutukseen sekä ensiaputodistus kurssin hyväksytystä suorittamisesta.
Käyttöaika
Kurssi on suoritettava 13 kuukauden kuluessa ostopäivästä.
Pätevyyden voimassaolo
Ensiaputodistus on voimassa kolme (3) vuotta.

Verkkokoulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen Ensiapukoulutus Oy:n kanssa. Järjestämme myös verkkokoulutuksia isolle ryhmälle. Lue lisää sivun alareunasta.

Hätäensiapukurssin 4h sisältö verkkokoulutuksena

Hätäensiapukurssi 4h tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavan ensiavun antamiseen.

 • Toiminta auttamis- tai onnettomuustilanteessa
 • Tajuttoman henkilön ensiapu
 • Aikuisen peruselvytys ja defibrillaattorin käyttö
 • Lapsen ja vauvan elvytys
 • Vierasesine hengitysteissä, aikuinen, lapsi ja vauva
 • Sairauskohtaukset
  • Aivoverenkierron häiriöt
  • Diabeetikon ensiaputilanteet
  • Rintakipukohtaus
  • Kouristelukohtaus
  • Astmakohtaus
  • Anafylaktinen sokki
 • Erilaiset haavatyypit
 • Suuret verenvuodot sekä verenkierron häiriötila (sokki)
 • Palovammat

Kurssin ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ensihoitoalan ammattilaiset, ja sen ohjeet perustuvat Euroopan elvytysneuvoston (ERC) suosituksiin ja kansallisiin Käypä hoito -suosituksiin. Tutustu myös Lasten hätäensiapukurssiin!

Kenelle ensiavun verkkokurssi sopii?

Kurssi sopii kenelle tahansa, joka haluaa kehittää omia ensiaputaitojaan. Verkkokoulutuksessa ei voi kerrata voimassa olevaa ensiapupätevyyttä.

Oletko sittenkin kiinnostunut ilmoittautumaan mukaan perinteiselle ensiapukurssille, jossa ensiapukouluttaja ohjaa sinua ensiavun saloihin? Kaikille avoimet ensiapukoulutukset löydät koulutushausta. Lue lisää siitä mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean.

Osallistuminen Hätäensiapukurssille 4h verkossa

Aloita ostamalla paikka Hätäensiapukurssi 4h -verkkokoulutukseen. Onnistuneen tilauksen jälkeen tilauksen yhteyshenkilön sähköpostiin lähetetään vahvistusviesti. Lisäksi osallistujan sähköpostiin lähetetään kirjautumistunnukset ja -ohjeet verkko-oppimisalustalle. Pääset siis heti oston jälkeen suorittamaan koulutusta.

Voit kirjautua oppimisympäristöön tietokoneelta, tabletilta tai mobiililaitteelta – riittää, että sinulla on internet-yhteys. Mitään asennuksia ei tarvita. Hätäensiapukurssi 4h verkkokoulutuksen voit suorittaa niin monessa osassa kuin haluat – tai vaikka yhdeltä istumalta. Etenemisesi tallentuu järjestelmään ja pääset aina jatkamaan opiskelua siitä kohdasta, mihin edellisellä kerralla jäit. Jos sinulla on jo verkkokurssitunnukset, voit jatkaa koulutuksen suorittamista tästä linkistä: Omat kurssit.

Hätäensiapukurssi 4h verkkokurssin suorittamista varten tietokoneessasi tulee olla viimeisin versio jostakin seuraavista internet-selaimista: Microsoft Edge, Firefox, Safari tai Chrome. Verkkokurssin suorittamista Internet Explorer-selaimella ei suositella.

Kurssin suoritusaika vaihtelee osallistujien välillä, mutta tyypillisesti Hätäensiapukurssi 4h verkossa suoritetaan 3-4 tunnin ajassa. Suoritusaika riippuu yksilöllisestä etenemisvauhdista.

Kun kurssin kaikki osiot ja tehtävät on suoritettu voit ladata itsellesi sähköisen todistuksen.

Isolle porukalle Hätäensiapukurssi 4 h verkkokurssina

Mikäli yrityksessänne on tarve kouluttaa Hätäensiapukurssi 4 h sisältö useille kymmenille tai sadoille henkilöille, myyntimme auttaa teitä mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä. Ota yhteyttä soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi tai pyydä koulutustarjous.

Pyydä koulutustarjous