Jopa yksinkertaiset hätäensiapukurssilla opitut taidot voivat pelastaa elämän niin kotona kuin työpaikalla. Mahdollisen vamman suuruuden tai elvytyksen onnistumisen ratkaisevat aika ja taito. Jos esimerkiksi painelu-puhalluselvytys ja defibrillaatio käynnistyvät 3–5 minuutissa, autettavan mahdollisuus selviytyä jopa kolminkertaistuu.

Käytännönläheinen hätäensiapukortti

Tarjoamme Hätäensiapukurssin 8h , jonka aikana opit ennakoimaan vaaranpaikkoja ja toimimaan oikein kriittisten minuuttien aikana. Kurssia toteutetaan kolmella eri tavalla: lähikoulutuksina, webinaarina eli etäkoulutuksina sekä verkkokoulutuksina. Koulutuksissa painotamme erityisesti käytännönläheisyyttä ja harjoittelua teorian lisäksi. Myös etä- ja verkkokoulutuksiin sisältyy harjoittelua. Lue lisää siitä mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean.

Hätäensiapukurssi sopii henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ensiavusta sekä ensiaputaitojen kertaajille. Koulutuksessa voi kerrata olemassa olevan Ensiavun peruskurssi 16h -pätevyyden yhden kerran.

Räätälöidyt ensiapukurssit yrityksille

Koska jokainen työpaikka on erilainen, räätälöimme ensiapukurssin sisällön vastaamaan sinun yrityksesi toimialaa sekä työpaikan olosuhteita ja tapaturmariskejä.

Hätäensiapukurssi järjestetään sinulle sopivana ajankohtana missä päin Suomea tahansa. Paikkana voi toimia joko työpaikkasi oma tila tai jokin Alertumin koulutuspaikoista. Koulutamme myös ulkomailla. Kouluttajamme opastavat yritystäsi myös sydäniskurin hankinnassa.

Pyydä koulutustarjous

 

Tietoa hätäensiapukortista 8h

Toteutustavat
Lähikoulutus, webinaari ja verkkokoulutus
Kurssin kesto
Kahdeksan (8) tuntia
Ammattipätevyys
Webinaari- ja lähikoulutuksina toteutetuista kursseista on mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä.
Hätäensiavun voimassaolo
Hätäensiapukortin voimassaolo on kolme (3) vuotta.
Koulutus omalle ryhmälle
Hätäensiapukortin 8h hinta omalle ryhmälle on alkaen 1 050 € + alv / ryhmä. Lisäksi veloitamme rekisteröintikulua 10 € + alv / osallistuja (valinnainen muovikortti + 10€ /henkilö) . Valikoimassa lähi-, webinaari ja yhistelmäkoulutuksena. Lue lisää sivun alareunasta.

Hätäensiapukortin 8h sisältö

  • Toiminta auttamis- tai onnettomuustilanteessa
  • Tajuttoman henkilön ensiapu
  • Elvytys: aikuinen, lapsi ja vauva
  • Defibrillaattorin käyttö
  • Vierasesine hengitysteissä: aikuinen, lapsi ja vauva
  • Verenkierron häiriötila (sokki)
  • Erilaiset haavat
  • Sairauskohtaukset
  • Palovammat

Hätäensiapukurssi on saatavana myös suppeampana neljän tunnin hätäensiapukurssina.

Hätäensiapukortti osana kuljettajan ammattipätevyyttä

Osa kaikille avoimista lähi-ja etäkoulutuksina toteutettavista kahdeksan tunnin hätäensiapukursseista soveltuu osaksi kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Hätäensiapukurssista myönnettävä ammattipätevyysmerkinnän voimassaolo on viisi vuotta.

Lue lisää

Hätäensiapukortin päivittäminen

On suositeltavaa, että ensiaputaitoja kerrataan ensiapukurssilla kolmen vuoden välein. Huomioithan, että ennen vuotta 2020 myönnettyihin SPR:n ensiapukortteihin kirjoitettiin päivämäärä, johon asti pätevyys on voimassa. Näissä tapauksissa ensiaputaidot on kerrattava noin kuukauden sisällä annetusta päivämäärästä, jotta saat päivitettyä hätäensiapukorttisi. Alertumin myöntämien hätäensiapukorttien voimassaolo on kortissa mainitun kuukauden viimeiseen päivään asti, eikä enää hyväksytä joustoa hätäensiapukortin vanhentumisen suhteen.

Ensiavun peruskurssin 16h voi päivittää yhden kerran joko neljän tai kahdeksan tunnin hätäensiapukurssilla. Kun lyhyt ea-kurssi on kertaalleen käyty, tulee suorittaa kaksipäiväinen ensiavun peruskurssi 16h, jotta Ensiapukortti 16h -pätevyys pysyy voimassa.

Kysy lisää

Yrityskohtainen hätäensiapukurssi 8h

Järjestämme ensiapukursseja asiakkaidemme omille ryhmille. Kurssin sisällössä otetaan huomioon yrityksen toimiala, työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit. Hätäensiapukurssi toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa. Kurssi voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai missä tahansa Alertumin koulutuspaikassa ympäri Suomen. Koulutamme myös ulkomailla.

Hätäensiapukortti 8h hinta omalle ryhmälle on alkaen 1 050 € + alv / ryhmä. Lisäksi veloitamme rekisteröintikulua 10 € + alv / osallistuja (valinnainen muovikortti + 10€ /henkilö).

Valikoimassa Hätäensiapukortti 8h yhdistelmäkoulutuksena, jossa yhdistyvät joustava verkko-opiskelu ja käytännönharjoitukset lähikoulutuksena tai webinaarina etäyhteyden välityksellä. Puolet kurssista suoritetaan verkossa omaan tahtiin, ennen ryhmän lähikoulutuspäivään osallistumista. Hätäensiapukurssi on erinomainen valinta yrityksille, sillä koko ryhmän ajan sitovan koulutuksen määrä vähenee. Itsenäinen verkko-osuus mahdollistaa ryhmän jäsenille opiskelun silloin, kun se heille yksilöinä parhaiten sopii. Kun kurssi on suoritettu kokonaisuudessaa ansaitsee hätäensiapupätevyyden voimaan 3 vuodeksi. Pätevyyden saaminen edellyttää koko kokonaisuuden suorittamista 6 kk sisällä tilauksesta.

Tilaa oma hätäensiapukurssi soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi. Asiantuntijamme auttavat teitä koulutusjärjestelyissä mielellään.

Pyydä koulutustarjous