Suorita Ensiapukoulutus 8h verkkokurssina

Ensiapu 8h on koulutus, jolla opit toimimaan henkeä uhkaavissa sairaskohtaus- ja onnettomuustilanteissa. Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkkokoulutuksena, jonka voit suorittaa osissa tai kerralla missä vain ja milloin vain sinulle sopii. Koulutus sisältää teoriaa, runsaasti havainnollistavia videoita sekä aiheisiin liittyviä tehtäviä, joilla opittua testataan ja taitoja syvennetään. Heti tilauksen jälkeen saat tunnukset sähköpostiisi ja pääset suorittamaan koulutusta.

Ensiapukoulutus 8h verkkokoulutus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa ensiaputaitojaan. Koulutus sopii erityisen hyvin ensiaputaitojen kertaajille. Koulutuksen suoritettuasi saat Hätäensiapukurssin 8h pätevyyden ja todistuksen voimaan 3 vuodeksi. Kurssin suorittamisella ei ole mahdollista jatkaa Ensiapukurssi EA1® tai Ensiapukurssi EA2® voimassaoloaikaa.

Sinulla tulee olla  tietokoneessasi viimeisin versio jostakin seuraavista internet-selaimista: Microsoft Edge, Firefox, Safari tai Chrome. Verkkokurssin suorittamista Internet Explorer-selaimella ei suositella.

ENSIAPU 8h VERKKOKURSSI

Suoritusaika
noin 8 tuntia, riippuen yksilöllisestä suoritusnopeudesta.
Koulutuksen hinta
99 € + alv. Hintaan sisältyy kertapääsyoikeus verkkokoulutukseen sekä ensiaputodistus koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta.
Käyttöaika
Koulutus on suoritettava kolmen kuukauden kuluessa ostopäivästä.
Pätevyyden voimassaolo
Ensiaputodistus on voimassa kolme (3) vuotta.

Verkkokoulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen Ensiapukoulutus Oy:n kanssa.

Ensiapukoulutus 8h sisältö verkkokoulutuksena

Hätäensiapukoulutus 8h tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavan ensiavun antamiseen niin aikuiselle, lapselle kuin vauvalle.

 • Toiminta auttamis- tai onnettomuustilanteessa
 • Tajuttoman henkilön ensiapu
 • Aikuisen peruselvytys ja defibrillaattorin käyttö
 • Lapsen ja vauvan elvytys
 • Vierasesine hengitysteissä, aikuinen, lapsi ja vauva
 • Sairauskohtaukset
  • Aivoverenkierron häiriöt
  • Diabeetikon ensiaputilanteet
  • Rintakipukohtaus
  • Kouristelukohtaus
  • Astmakohtaus
  • Anafylaktinen sokki
 • Erilaiset haavatyypit
 • Suuret verenvuodot sekä verenkierron häiriötila (sokki)
 • Palovammat
 • Nivelvammat ja nyrjähdykset
 • Murtumat ja niiden ensiapu
 • Putoamisesta ja päähän kohdistuvista iskuista aiheutuvat pään vammat
 • Myrkytykset, ensiapu silmänaltistuksessa

Koulutuksen ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ensihoitoalan ammattilaiset, ja sen ohjeet perustuvat Euroopan elvytysneuvoston (ERC) suosituksiin ja kansallisiin Käypä hoito -suosituksiin.

Kenelle ensiavun verkkokoulutus sopii?

Koulutus sopii kenelle tahansa, joka haluaa kehittää omia ensiaputaitojaan. Verkkokoulutuksessa ei voi kerrata voimassa olevaa ensiapupätevyyttä.

Verkkokoulutuksena toteutettava ensiapukoulutus 8h ei sovellu osaksi kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Ensiapukoulutus 8h, joka toteutetaan etäkoulutuksena tai lähikoulutuksena, soveltuu osaksi kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta.

Oletko sittenkin kiinnostunut ilmoittautumaan mukaan perinteiseen ensiapukoulutukseen, jossa ensiapukouluttaja ohjaa sinua ensiavun saloihin? Kaikille avoimet ensiapukoulutukset löydät koulutushausta.

Osallistuminen ensiapukoulutukseen 8h verkossa

Aloita ostamalla paikka ensiapu 8h verkkokoulutukseen. Onnistuneen tilauksen jälkeen tilauksen yhteyshenkilön sähköpostiin lähetetään vahvistusviesti. Lisäksi osallistujan sähköpostiin lähetetään kirjautumistunnukset ja -ohjeet verkko-oppimisalustalle. Pääset siis heti oston jälkeen suorittamaan koulutusta.

Voit kirjautua oppimisympäristöön tietokoneelta, tabletilta tai mobiililaitteelta – riittää, että sinulla on internet-yhteys. Mitään asennuksia ei tarvita.

Ensiapukoulutus 8h verkkokoulutuksen voit suorittaa niin monessa osassa kuin haluat – tai vaikka yhdeltä istumalta. Etenemisesi tallentuu järjestelmään ja pääset aina jatkamaan opiskelua siitä kohdasta, mihin edellisellä kerralla jäit. Jos sinulla on jo verkkokurssitunnukset, voit jatkaa koulutuksen suorittamista tästä linkistä: Omat kurssit.

Ensiapukoulutus 8h verkkokurssin suorittamista varten tietokoneessasi tulee olla viimeisin versio jostakin seuraavista internet-selaimista: Microsoft Edge, Firefox, Safari tai Chrome. Verkkokurssin suorittamista Internet Explorer-selaimella ei suositella.

Koulutuksen suoritusaika vaihtelee osallistujien välillä, mutta tyypillisesti Ensiapukoulutus 8h verkossa suoritetaan 7-8 tunnin ajassa. Suoritusaika riippuu yksilöllisestä etenemisvauhdista. Oston yhteydessä myönnetään kolmen kuukauden käyttöaika, jonka puitteissa koulutus tulee suorittaa loppuun.

Kun koulutuksen kaikki osiot ja tehtävät on suoritettu voit ladata itsellesi sähköisen todistuksen.

Miksi ensiapukoulutus kannattaa?

Jopa yksinkertaiset ensiaputaidot voivat pelastaa elämän niin kotona kuin työpaikalla. Mahdollisen vamman suuruuden tai elvytyksen onnistumisen ratkaisevat aika ja taito. Jos esimerkiksi painelu-puhalluselvytys ja defibrillaatio käynnistyvät 3–5 minuutissa, autettavan mahdollisuus selviytyä jopa kolminkertaistuu.

Ensiapukoulutus organisaatiolle

Mikäli haluat kohdentaa ensiapukoulutuksen organisaatiollesi, sekin onnistuu. Voimme esimerkiksi yhdistää verkkokoulutuksen organisaatiollenne järjestettävään tilauskoulutukseen, jossa käytännön taitoja pääsee harjoittelemaan. Autamme mielellämme teille sopivan ratkaisun löytämisessä, joten otathan yhteyttä meihin, niin aloitetaan suunnittelu!