Ensiapukoulutus netissä

Alertumin webinaarikoulutusten tarjontaa laajenee ensiapukoulutuksiin. Nyt voit suorittaa kahdeksan tunnin ensiapukoulutuksen sekä kaksi päiväisen ensiapukoulutuksen täysin verkon yli. Webinaarikoulutuksiin osallistuminen on helppoa ja näppärää, ja voit suorittaa koulutuksen vaikka kotisohvalta. Webinaarikoulutuksessa osallistujilla ja kouluttajalla on koko koulutuksen ajan ääni- ja kuvayhteys toisiinsa.

Jokaisella on vastuu noudattaa omaehtoisesti kokoontumisrajoituksia ja ohjeita sosiaalisen etäisyyden pitämisestä. Alertum on perunut kaikki avoimessa tarjonnassa olleet luokkahuonekoulutukset 13.5.2020 saakka. 14.4.2020 alkaen tarjonnastamme löytyy taas ensiapukoulutuksia luokkahuonekoulutuksina. Edellä mainitut päivät voivat muuttua koronatilanteen eläessä.

Myös netissä järjestettävässä ensiapukoulutuksessa pääsee harjoittelemaan

Ensiapukoulutukset toteutetaan parhaiksi todettujen etäopetuksen pedagogisten käytäntöjen mukaisesti. Koulutusten oppimistavoitteet saavutetaan kouluttajan näyttämillä esimerkkisuorituksilla, opetusvideoilla ja erilaisilla ryhmä- ja yksilötehtävillä sekä ensiaputaitoihin ja onnettomuuspaikalla toimimiseen liittyvillä harjoituksilla.

Tuttuun tapaan kouluttajina toimivat Alertumin kokeneet ensiapukouluttajat, joilla on ETK-kouluttajapätevyys. Kaikki ensiapukouluttajamme ovat ammattilaisia, joilla on runsaasti käytännön kokemusta muun muassa ensihoitotyön parista.

Webinaarikoulutuksessa voit uusia voimassa olevan ensiapukorttisi tai suorittaa ensiapukortin ensimmäistä kertaa. Koulutuksen suoritettuasi saat Alertumin myöntämän ensiapukortin, joka on voimassa 3 vuotta.

Ensiapukoulutukseen osallistuminen netissä on helppoa

Webinaarikoulutukset järjestetään virtuaaliluokassa, jossa osallistujat liittyvät verkon välityksellä haluamallaan laitteella valitsemastaan sijainnista toteutusaikataulun mukaisena aikana.

Osallistuaksesi tarvitset laadukkaan internet -yhteyden sekä tietokoneen tai muun laitteen, jossa on kamera sekä mikrofoni. Toimitamme tarkemmat ohjeet osallistujille ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutukseen ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan Alertumin koulutushaun kautta. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 010 320 5772 arkisin klo 7:30-15:30 välillä tai laittaa meille sähköpostia osoitteeseen koulutus@alertum.fi. Kaikki koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostitse tarkemman ohjeistuksen koulutukseen osallistumiseen.