Cramo ja Alertum ovat solmineet koulutuskumppanuuden

Alertum ja Cramo ovat aloittaneet yhteistyökumppanuuden, jonka myötä Alertumin yleisökurssitarjonta laajenee entisestään nostotyön-, korkealla työskentelyn- sekä kone- ja laitetyöturvallisuuskoulutuksien osalta.

Kumppanuus Cramon kanssa tarkoittaa kattavampaa koulutustarjontaa

Alertumin asiakkaat kaipasivat tarjontaamme lisää koneisiin ja laitteisiin liittyviä kaikille avoimia koulutuksia, josta voi varata yksittäiselle henkilölle kurssipaikan. Yhteistyön myötä olemme vakuuttuneita siitä, että pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme kasvaviin työturvallisuuskoulutustarpeisiin, sekä yleisö- että tilauskoulutuksissa.

Yhteistyöneuvottelujen alussa tunnistimme välittömästi vahvan potentiaalin yhteistyölle. Cramo ja Alertum jakavat yhteisen näkemyksen siitä, että asiakkaan tulee saada vastinetta tarpeisiinsa ja olla siten koulutussuunnittelun lähtökohta. Näin ollen yhteistyön käynnistäminen sujui jouhevasti, sillä organisaatioiden ydinosaamisalueet täydentävät toisiaan hyvin, mutta ovat samalla selkeästi eroteltavissa. Molemmat yritykset ovat vakiinnuttaneet asemansa rakennusalalla luotettavina ja laadukkaina toimijoina, jonka myötä jaamme samankaltaisen asiakaskunnan.

Kumppanuus mahdollistaa vahvemman panostuksen omaan ydinosaamiseemme sekä asiakkaillemme laajemman ja laadukkaamman kurssitarjonnan. Yhdessä pystymme tarjoamaan entistä parempaa käytännön koulutusta ja asiantuntijuutta laitteiden ja koneiden kanssa työskentelyyn.

Asiakashyöty on merkittävä etu, joka kumppanuudella saavutetaan

Alertumin ja Cramon solmima koulutussopimus monipuolistaa molempien yritysten koulutustarjontaa ja mahdollistaa koulutussuunnittelun pitkällä aikavälillä, joka näkyy asiakkaille kattavampana kurssitarjontana. Kumppanuus kasvattaa molempien toimijoiden kannattavuutta osallistujamäärien kasvaessa. Tavoitteena onkin, että kaikki kurssit pidetään myös yhteistyön puitteissa järjestettävien kurssien osalta.

Asiakas pääsee nostotöiden turvallisuus-, korkealla työskentelyn- ja laiteturvallisuuskoulutuksissa käytännössä tekemisiin koneiden kanssa sekä tutustumaan niiden ominaisuuksiin. Cramolta löytyy laaja ja moderni kalustovalikoima ja kouluttajina toimii alan huippuosaajat. Koulutuksissa perehdytään useampaan nostinmerkkiin ja -malliin, mikä antaa hyvät valmiudet turvalliseen työskentelyyn koulutuksen jälkeen.

Cramo tarjoaa koulutuksia myös pölyn- ja kosteudenhallintaan ja -torjuntaan liittyen. Näiden koulutuksien saatavuus laajenee yhteistyön myötä myös Alertumin asiakkaille. Yksi yhteistyön merkittävistä hyödyistä on se, että kumppanuuden myötä koulutuksia pystytään järjestämään isojen kaupunkien lisäksi myös maakunnissa asiantuntevien kouluttajien johdolla. Keskittymällä ydinosaamiseen pystymme varmistamaan niin koulutuksien laadun kuin asiakkaille parhaan hyödyn.

Me Alertumilla olemme ylpeitä kumppanuudestamme Cramon kanssa. Cramo on asiantunteva ja omalla alallaan ehdottomasti yksi huipputoimijoista.

Lisätietoja kumppanuudesta:

Alertum | Toni Kolis – myynnin kehityspäällikkö – +358405353234 – toni.kolis@alertum.fi
Cramo Finland Oy | Mika Broström – pääkouluttaja – +358407540250 – mika.brostrom@cramo.com

Cramo

Cramo Finland Oy on osa Boels-Cramo-konsernia. Olemme alamme johtavia tekijöitä Euroopassa. Boels-Cramolla on toimintaa 17 maassa ja 750 toimipisteessä, joista 200 sijaitsee Pohjois-Euroopassa. Suomessa toimimme noin 400 henkilön voimin lähes 40 toimipisteessä kautta maan. Cramo Finlandin liikevaihto on 108 milj. euroa (2022). Palvelemme Suomessa noin 17 000 asiakasta. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Olemme jakamistalouden edelläkävijöitä. Tutustu meihin osoitteessa www.cramo.fi.

Alertum

Alertum on kasvava ja kehittyvä turvallisuus- ja pätevyyskoulutuksia tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2009. Olemme osa Prestoa. Toteutamme työturvallisuutta edistäviä lyhytkoulutuksia yli 30 paikkakunnalla läpi Suomen, etänä webinaarina ja itsenäisinä verkkokursseina. Visionamme on luoda osaamisella maailman turvallisin yhteiskunta.

Lue lisää nostotöiden turvallisuuskoulutuksista

Tutustu kone- ja laiteturvallisuuskoulutuksiin