Verkkokurssin voit suorittaa missä ja milloin haluat, omaan tahtiisi, helposti ja joustavasti. Koulutuksen voi suorittaa tietokoneella tai millä tahansa älylaitteella. Koulutus suoritetaan kokonaisuudessaan verkossa, ja pääset suorittamaan sitä heti tilattuasi koulutuksen.

Verkkokoulutustarjontamme

Tällä hetkellä Alertumin tarjonnasta löytyy seuraavat työturvallisuusaiheiset verkkokoulutukset. Verkkokoulutusten tarjonta laajentuu jatkuvasti.

Työturvallisuusaiheiset verkkokurssit

Ensiavun verkkokurssit

SPR:n Ensiavun verkkokurssit

Työsuojelun verkkokurssit

Ammattiautoilijan verkkokurssit

Osallistuminen verkkokoulutukseen

Aloita ostamalla paikka haluamaasi verkkokoulutukseen. Onnistuneen tilauksen jälkeen tilauksen yhteyshenkilön sähköpostiin lähetetään vahvistusviesti. Lisäksi osallistujan sähköpostiin lähetetään kirjautumistunnukset ja -ohjeet verkko-oppimisalustalle. Pääset siis heti oston jälkeen suorittamaan koulutusta.

Verkkokoulutuksen suorittaminen onnistuu tietokoneella tai mobiililaitteella

Voit kirjautua oppimisympäristöön tietokoneelta, tabletilta tai mobiililaitteelta – riittää, että sinulla on internet-yhteys. Mitään asennuksia ei tarvita.

Huomioithan, että verkkokurssin suorittamista varten tietokoneessasi tulee olla viimeisin versio jostakin seuraavista internet-selaimista: Microsoft Edge, Firefox, Safari tai Chrome. Verkkokurssin suorittamista Internet Explorer-selaimella ei suositella.

Suorita kurssi heti tai useammassa osassa – kuinka sinulle parhaiten sopii

Alertumin verkkokoulutukset voit suorittaa niin monessa osassa kuin haluat – tai vaikka yhdeltä istumalta. Etenemisesi tallentuu järjestelmään ja pääset aina jatkamaan opiskelua siitä kohdasta, mihin edellisellä kerralla jäit. Jos sinulla on jo verkkokurssitunnukset, voit jatkaa koulutuksen suorittamista tästä linkistä: Omat kurssit.

Tentin suorittaminen verkkokoulutuksessa

Verkkokoulutuksiin kuuluu lyhyitä osaamistestejä koulutuksen aikana, ja yleensä vielä koulutuksen päätteeksi suoritetaan laajempi osaamistesti. Verkkokoulutuksessa tentti suoritetaan verkkokoulutusalustalla ohjeiden mukaan eikä tentin suorittamista varten ei tarvitse erityisiä välineitä.

Tekninen tuki auttaa ongelmatilanteissa

Jos verkkokoulutuksen aikana kohtaat teknisiä ongelmia, autamme sinua henkilökohtaisesti asiakaspalvelun aukioloaikoina.