Ammattiautoilijan ensiapukurssilla verkossa perehdytään erilaisiin ensiaputilanteisiin, joita ammattikuljettaja saattaa työssään kohdata. Kuorma- ja linja-autonkuljettajat voivat joutua tilanteeseen, jossa hätäensiapua on annettava useille uhreille. Esimerkiksi suuren ajoneuvon liikenneonnettomuudessa vahingot voivat olla kattavat ja apua tarvitsevia on useita. Etenkin jos onnettomuudessa on osallisena ajoneuvo, jossa kuljetetaan matkustajia. Sairaskohtaustilanteissa toimiminen ja yleisimpien sairauskohtauksien tunnistaminen on myös tärkeää ammattikuljettajille asiakastyössä.

Ensiapukurssi on kohdennettu ammattikuljettajille. Koulutuksesta saa yhden kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkinnän (1 kpl).

Tilaa verkkokurssi

 

AMMATTIAUTOILIJAN ENSIAPUKURSSI VERKOSSA

Suoritusaika
Kurssi sisältää 7 oppituntia. Suoritusaika riippuu yksilöllisestä suoritusnopeudesta, tyypillinen suoritusaika on 7 tuntia. Suorita koulutus omaan tahtiin missä tai milloin vain, vaikkapa osissa.
Koulutuksen hinta
99 € + alv 24 %. Hintaan sisältyy pääsyoikeus verkkokoulutukseen, Trafin rekisteröintimaksu ammattipätevyysmerkintää varten sekä ensiapukortti.
Käyttöaika
48 tuntia. Koulutus tulee suorittaa kahden (2) peräkkäisen päivän aikana, mutta voit halutessasi välillä keskeyttää suorituksen ja aloittaa sen myöhemmin samasta kohdasta uudelleen.
Ammattipätevyysmerkintä
Verkkokoulutuksesta on mahdollista saada yksi kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä.  Kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus pitää sisällään yhteensä 35 tuntia koulutusta viiden vuoden aikana, josta seitsemän tuntia tulee olla ennakoivan ajon koulutusta. Huomioithan, että verkko-opetuksen määrä on rajoitettu 12 tuntiin.
Pätevyyden voimassaolo
Ensiapukortti on voimassa kolme (3) vuotta. Kurssin suoritettuasi saat heti väliaikaisen kurssitodistuksen käyttöösi.
Ammattipätevyysmerkintä on voimassa viisi (5) vuotta.
Ammattiautoilijan
ensiapukurssi
omalle ryhmälle
Tarjoamme myös verkkokoulutuspaketteja isommille ryhmille. Koulutuksen hinta 10 henkilön ryhmälle on 850 € + alv 24 %. Hintaan sisältyy pääsyoikeus verkkokoulutukseen, Trafin rekisteröintimaksu ammattipätevyysmerkintää varten sekä ensiapukortti. Lue lisää ryhmäkoulutuksesta sivun alareunasta.

Ammattikuljettajan ensiapukurssin sisältö

 • Onnettomuustilanteessa toimiminen
  •  tilannearvio
  • sijainnin selvittäminen
  • Hätäpuhelun soittaminen
 • Ensiapuvälineet ajoneuvossa
  • ensiaputarvikkeiden merkintä
  • ensiapupakkausten sisällöt
 • Evakuointi ajoneuvosta
 • Tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiavun antaminen
 • Sokki, sen oireet ja ensiapu
 • Suuren verenvuodon tyrehdyttäminen raajoista
 • Peruselvytys, sekä neuvovan sydäniskurin käyttö
 • Tavallisimmat sairaskohtaukset
 • Hypotermia
 • Murtumat

Miksi valita ensiavun verkkokurssi?

Verkkokurssit tuovat kouluttautumiseen joustavuutta. Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiin sijainnista riippumatta. Tarvitset vain internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, puhelimen tai tabletin. Varmista, että laitteessasi toimivat äänet. Suorituksen voi keskeyttää ja jatkaa myöhemmin uudelleen samasta kohdasta, johon jäit. Oppimisympäristö tallentaa etenemisesi. Verkkokoulutukset tukevat yksilöllistä oppimista, sillä ne voi suorittaa täysin omaan tahtiin. Voit palata kiinnostaviin tai kertausta vaativiin koulutusaiheisiin sekä suorittaa vahvat osaamisalueet nopeaan tahtiin.

Huomioithan, että verkko-opetuksen määrä on rajoitettu 12 tuntiin kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutuksessa (Ammattipätevyyskoulutus on yhteensä 35 tuntia, joista 7 tuntia Ennakoivan ajon koulutusta).

Tarvitset ammattiautoilijan ensiapukurssin suorittamista varten tunnistautumiseen pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Tilaa verkkokurssi

Ammattiautoilijan ensiapukurssi verkossa isolle ryhmälle

Mikäli yrityksessänne on tarve kouluttaa usea toimipiste samanaikaisesti, onnistuu se kätevästi verkkokurssien ryhmäkoulutuspaketeilla. Jokainen voi suorittaa ammattikuljettajan ensiapukurssin omaan tahtiin. Voit pyytää meiltä myös tarjouksen koko ammattipätevyyden jatkokoulutus kokonaisuuden suorittamiseen (35 tuntia).

Myyntimme auttaa teitä mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä. Ota yhteyttä soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi tai pyydä koulutustarjous.

Pyydä koulutustarjous