Lasten hätäensiapukurssi 4h tarjoaa taidot lasten turvallisuuden tukemiseksi onnettomuuden tai tapaturman sattuessa. Ensiapukurssit ovat välttämättömiä kaikille — erityisesti niille, jotka työskentelevät tai viettävät aikaa lasten ja nuorten kanssa. Kurssilla saat runsaasti käytännön harjoittelua ja opit soveltamaan taitojasi todellisten tilanteiden varalta. Ensiaputaitojen hallitseminen antaa turvaa jokapäiväiseen elämään ja auttaa toimimaan oikein ja tehokkaasti hätätilanteissa. Viipymättä aloitettu lasten hätäensiapu ennaltaehkäisee pysyviä haittoja ja voi pelastaa hengen kriittisten minuuttien aikana.

Kurssilla käsitellään yleisimpiä tapaturmia nyrjähdyksistä, silmävammoihin sekä harjoitellaan taidot lapsen peruselvytykseen. Lasten hätäensiapukurssi antaa sinulle varmuutta ja valmiuksia auttaa lapsia sekä nuoria, kun he sitä eniten tarvitsevat.

Tällä hetkellä järjestämme Lasten hätäensiapukurssia vain tilauksesta ryhmille.

Tutustu myös Hätäensiapukurssi 4h tai laajempaan Hätäensiapukurssi 8h -toteutukseen. Nämä hätäensiapukurssit järjestetään perinteisesti luokkahuoneessa, verkon yli webinaarina sekä itsenäisinä verkkokoulutuksina. Lue lisää siitä, mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean>>.

LASTEN HÄTÄENSIAPUKURSSI 4h

Suoritusaika
Neljä (4) tuntia
Koulutuksen hinta
Tarjonnassa tällä hetkellä tilauskoulutuksena ryhmille. Pyydä tarjous!
Pätevyyden voimassaolo
Hätäensiapukortti on voimassa kolme (3) vuotta.
Koulutus omalle ryhmälle
Lasten hätäensiapukurssi 4h hinta omalle ryhmälle on alkaen 690 € + alv / ryhmä. Lue lisää sivun alareunasta.

Lasten hätäensiapukurssi 4h sisältö

  • Vierasesineet ilmateissä
  • Lapsen elvyttäminen
  • Erilaisten haavojen hoito
  • Luunmurtumat
  • Nyrjähdykset
  • Lapsen aivotärähdyksen ensiapu
  • Nenäverenvuoto
  • Hammas- ja silmävammat
  • Lapsen äkillinen vatsakipu

Kouluttaudu lasten hätäensiapukurssilla ammattilaisten johdolla

Kouluttajamme omaavat runsaasti käytännönkokemusta. He toimivat päätyökseen ensihoidon, sairaanhoidon ja -kuljetuksen saralla ja ovat SPR hyväksymiä Ensiavun- ja terveystiedon kouluttajia (ETK). Ammattitaitoiset kouluttajamme ovat tarjonneet ensiapukursseja mm. päiväkotien, koulujen ja hoitolaitosten henkilökunnalle. Heidän johdollaan jokainen voi oppia yksinkertaiset lasten hätäensiaputaidot ja luoda turvallisemman ympäristön lapsillemme.

Kurssilla keskitytään lasten yleisimpien tapaturmien ensiapuun ja hoitoon. Tämä ensiapukurssi on suunnattu erityisesti lasten parissa työskenteleville sekä pienten lasten vanhemmille. Ensiapukurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa osaamista. Lasten ensiapukurssi tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden taitojen kertaamiseen ja ylläpitämiseen. Kurssin jälkeen tiedät miten toimia sekä uskallat auttaa lasten hätäensiapua vaativissa tapaturmissa.

Lasten hätäensiapukurssi 4h ryhmälle

Järjestämme hätäensiapukursseja asiakkaidemme omille ryhmille. Kurssin sisällössä otetaan huomioon yrityksen toimiala, työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit. Kurssi toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa. Kurssi voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai missä tahansa Alertumin koulutuspaikassa ympäri Suomen.

Lasten hätäensiapukurssi 4h hinta omalle ryhmälle on alkaen 690 € + alv / ryhmä. Tilaa oma kurssi ryhmälle soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi. Asiantuntijamme auttavat teitä koulutusjärjestelyissä mielellään.

Pyydä koulutustarjous