SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokurssina sisältää kattavasti ensiavun perusteet, joiden lisäksi syvennytään muun muassa sairauskohtauksien tunnistamiseen ja niiden ensiapuun. SPR Hätäensiapukurssi 8 t® on SPR koulutusohjelman mukainen ensiapukurssi.

Verkkokurssina suoritettava SPR Hätäensiapukurssi 8 t on joustava tapa suorittaa laajempi ensiapukurssi, joka sisältää monipuolisen teoriaosuuden hätäensiavusta ja runsaasti pohdintatehtäviä ja omatoimisia harjoitteita. Koulutus sisältää sähköalan ensiapukoulutuksen aiheet sähkötyöturvallisuusstandardin SFS6002 mukaisesti.

Tietoa SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokurssina

Toteutustavat
Verkkokurssi, tutustu muihin toteutustapoihin
Järjestämme myös verkkokoulutuksia isolle ryhmälle. Lue lisää ryhmäkoulutuksesta sivun alareunasta.
Koulutuksen kesto
6-8 tuntia, riippuen yksilöllisestä suoritusnopeudesta.
Käyttöaika
Tilatun verkkokurssin käyttöaika on 6 kk kurssin aloittamisesta.
Koulutuksen hinta
109 € + alv, lisäksi voit halutessasi tilata muovisen ensiapukortin hintaan 10€ + alv.
Ammattipätevyys
Verkkokurssina toteutettavasta SPR Hätäensiapukurssi 8 t®:sta ei ole mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä, tutustu muihin toteutusvaihtoehtoihin, joista merkinnän voi saada.
Pätevyyden voimassaolo
SPR Hätäensiapukortti 8t® on voimassa kolme (3) vuotta.
Suoritus kieli
Kurssi on suoritettavissa suomenkielen lisäksi englanniksi tai ruotsiksi. Valinta kielen osalta tehdään kurssin aloittamisen yhteydessä.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® sisältö

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® on SPR koulutusohjelman mukainen ensiapukurssi.

  • Toiminta onnettomuuden tai sairaskohtauksen sattuessa: Tilannearvio, hätäensiavusta hätäilmoitukseen
  • Potilaan tutkiminen hätäensiapua varten
  • Elvytystapahtuma: hengityksen ja sydämentoiminnan turvaaminen, peruselvytys, tajuttomuus, vierasesine hengitysteissä
  • Sairauskohtaukset: Aivoverenkierron häiriön oireet, pyörtyminen, rintakipu, epilepsia, diabetes, kouristukset, hengitysvaikeudet (astma, allergia)
  • Erilaiset haavat, verenvuodot, sokki
  • Palovammat
  • Defibrillaattorin käyttökoulutus

Ensiapukoulutus on saatavana myös suppeampana neljän tunnin koulutuksena: SPR Hätäensiapukurssi 4 t.

Verkkokurssi on joustava tapa suorittaa laajempi ensiapukurssi, pätevyys SPR myöntämä

SPR Hätäensiapukurssi 8 t ® suoritetaan täysin itsenäisesti verkossa. Suorituksen kesto on keskimäärin 6-8 tuntia, riippuen yksilöllisestä suoritusnopeudesta. Verkkokurssi sisältää monipuolisen teoriaosuuden hätäensiavusta ja runsaasti pohdintatehtäviä ja omatoimisia harjoitteita. Kurssi tulee suorittaa 6 kuukauden sisällä loppuun kurssin aloittamisesta.

Koulutus sopii henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ensiavusta sekä ensiaputaitojen kertaajille. Lue lisää siitä mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean.

Osallistuminen ensiavun verkkokoulutukseen

Kyseessä on itsenäisesti suoritettava verkkokurssi. Kun ilmoittaudut SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokurssille, saat osallistumislinkin ja osallistumiskoodin sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiisi. Voit kirjautua oppimisympäristöön tietokoneelta, tabletilta tai mobiililaitteelta – riittää, että sinulla on internet-yhteys ja laitteessa toimivat äänet. Mitään asennuksia ei tarvita. Kun suoritat kaikki verkkokurssin osiot ja lopputentin hyväksytysti, saat SPR Hätäensiapukurssi 8 t ensiavun pätevyyden ja kortin voimaan 3 vuodeksi. Suoritusmerkintä muodostuu automaattisesti pätevyysrekisteriin – ilman viiveitä.

Mikäli olet jo ostanut koulutuksen, pääset suorittamaan koulutusta ensiaputodistus.com palvelussa hyödyntämällä koulutuskoodia, jonka löydät tilausvahvistuksesta. Koulutuskoodi on voimassa 6 kuukautta kurssin aloittamisesta.

Ensiapukoulutus osana kuljettajan ammattipätevyyttä

Verkkokurssina suoritettava SPR Hätäensiapukurssi 8 t ei sovellu osaksi kuljettajan ammattipätevyyttä. Sen sijaan lähi-ja etäkoulutuksina toteutettavat kahdeksan tunnin ensiapukoulutukset soveltuvat osaksi kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Ensiapukoulutuksesta myönnettävä ammattipätevyysmerkintä on voimassa viisi vuotta.

Lue lisää kuljettajan ammattipätevyydestä

Ensiapukortin päivittäminen

Ensiaputaitoja suositellaan kerrattavaksi vähintään kolmen vuoden välein.

SPR myöntämän EA1-kortin voi päivittää yhden kerran joko neljän tai kahdeksan tunnin ensiapukurssilla. Huomioithan, että EA-pätevyyden tulee olla voimassa, jotta kertaaminen on mahdollista. Kun lyhyt ensiapukoulutus on kertaalleen käyty, tulee suorittaa kaksipäiväinen SPR Ensiavun peruskurssi EA1, jotta EA1 -pätevyys pysyy voimassa.

Kysy lisää

Isolle porukalle SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokurssina

Mikäli yrityksessänne on tarve kouluttaa SPR Hätäensiapukurssi 8 t® sisältö useille kymmenille tai sadoille henkilöille, myyntimme auttaa teitä mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä.

Pyydä koulutustarjous

Ota yhteyttä soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi tai pyydä koulutustarjous.