SPR Hätäensiapukurssi 4 t® antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun, eli ne vähimmäistiedot- ja taidot jotka jokaisella tulisi ehdottomasti olla. Koulutus sopii erittäin hyvin henkilöille joilla ei ole aikaisempaa kokemusta hätäensiavusta tai henkilöille, joilla on tarvetta päivittää tai kerrata aikaisemmin opittuja hätäensiaputaitoja. Hätäensiapukurssi toimii myös SPR:n EA1®-pätevyyden kertauskurssina.

Koulutuksessa käydään läpi tilanteita, joita voi sattua jokapäiväisessä elämässä ja johon tarvitaan kiireellisesti hätäensiapua. Tällaisia tilanteita ovat muun muassa ensiavun tarjoaminen sydänkohtauksen sattuessa, tukehtumiset, elvytystilanteet, suuret verenvuodot ja sokkitila.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® koulutus on Suomen Punaisen Ristin virallinen hätäensiapukoulutus ja kouluttajamme ovat SPR:n hyväksymiä ensiavun- ja terveystiedon kouluttajia (ETK). Kouluttajina toimivat päätyökseen ensihoitotyötä tekevät, hoitotasolla työskentelevät sairaankuljettajat ja sairaanhoitajat. Alertumin ensiapukoulutuksista on mahdollista saada KELA-korvaus. Lue lisää ensiapukoulutuksen KELA-korvattavuudesta >>

Tietoa SPR Hätäensiapukurssi 4 t® koulutuksesta

Toteutustavat
Lähikoulutus, webinaari, saatavilla myös verkkokoulutuksena
Koulutuksen kesto
Neljä (4) tuntia
EA-kurssin hinta
129 € + alv. Avoimen koulutuksen hintaan hätäensiapukortti koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta.
Pätevyyden voimassaolo
Ensiapukortti on voimassa kolme (3) vuotta.

Hätäensiapukurssin koulutussisältö

  • Toiminta tapahtumapaikalla / hätäensiapua vaativissa tilanteissa
  • Potilaan tutkiminen hätäensiapua varten
  • Elvytystapahtuma: hengityksen ja sydämentoiminnan turvaaminen, peruselvytys, tajuttomuus
  • Vierasesineen poistaminen hengitysteistä
  • Verenvuodot, sokki sekä defibrillaattorin käyttökoulutus

Hätäensiapukurssi 4 t® sopii kaikille

Tämä 4 tunnin mittainen SPR:n Hätäensiapukurssi sopii kenelle tahansa, joka haluaa kehittää ensiaputaitojaan. Koulutukseen tulijoilta ei edellytetä ensiaputaitoja. Koulutus sopii henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ensiavusta sekä myös ensiaputaitojen kertaajille. Lue lisää siitä mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean.

Hätäensiapukoulutus sisältää käytännönharjoittelua teorian lisäksi

Hätäensiapukurssilla painotetaan erityisesti käytännönläheisyyttä ja harjoittelua teorian lisäksi. Myös etäkoulutuksissa harjoitellaan kotoa löytyvillä välineillä. Neljän tunnin ensiapukoulutuksessa muun muassa opit kylkiasentoon kääntämisen, elvyttämisen sekä verenvuodon tyrehdyttämisen. Koulutuksissa perehdytään myös sydäniskurin käyttöön.

Ensiapukortin päivittäminen

Ensiaputaitoja suositellaan kerrattavaksi vähintään kolmen vuoden välein.

SPR:n myöntämän EA1-kortin voi päivittää yhden kerran joko neljän tai kahdeksan tunnin EA-kurssilla. Kun lyhyt ensiapukoulutus on kertaalleen käyty, tulee suorittaa kaksipäiväinen SPR Ensiavun peruskurssi EA1, jotta EA1 -pätevyys pysyy voimassa.

Kokeneet ammattilaiset kouluttajina

Kaikki ensiapukouluttajamme ovat ammattilaisia, joilla on runsaasti käytännön kokemusta muun muassa ensihoitotyön parissa. Kouluttajamme opastavat myös sydäniskurin hankinnassa, jos sinä tai yrityksesi haluatte olla ensiapuun liittyvän turvallisuuden edelläkävijä. Sydäniskuri on laite, jota käyttämällä saatat pelastaa elvytettävän hengen.

Hätäensiapukurssi omalle ryhmälle

Järjestämme ensiapukoulutuksia asiakkaidemme omille ryhmille. Koulutuksen sisällössä otetaan huomioon yrityksen toimiala, työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit. Koulutus toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa. Koulutus voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai missä tahansa Alertumin koulutuspaikassa ympäri Suomen. Koulutamme myös ulkomailla.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® hinta omalle ryhmälle on alkaen 690 € + alv / ryhmä. Lisäksi veloitamme mobiilitodistus- ja rekisteröintikulua 18,75 € + alv / osallistuja (muovikortti 10 €). Tilaa oma koulutus soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi. Asiantuntijamme auttavat teitä koulutusjärjestelyissä mielellään.

Pyydä koulutustarjous