SPR Hätäensiapukurssi 4t® voi suorittaa nykyisin myös verkkokoulutuksessa itsenäisesti. Itsenäisellä verkkokurssilla harjoitellaan hätäensiapuun liittyviä aiheita omaan tahtiin. Koulutuksen tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta ensiaputilanteissa.

Koulutuksesta myönnetään SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -todistus, joka on voimassa kolme vuotta. Tämä koulutus sopii myös voimassaolevien SPR Ensiapukurssi EA 1® tai SPR Ensiapukurssi EA2® pätevyyksien voimassaolon jatkoon, mikäli kyseisiä pätevyyksiä ei ole vielä kerrattu.

Tietoa SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -koulutuksesta

Toteutustavat
Verkkokoulutus, saatavilla myös lähikoulutuksena ja webinaarina
Suoritusaika
2-4 tuntia, riippuen yksilöllisestä suoritusnopeudesta.
Koulutuksen hinta
89 € + alv. Hintaan sisältyy kertapääsyoikeus verkkokoulutukseen.
Pätevyyden voimassaolo
SPR Hätäensiapukortti 4t® on voimassa kolme (3) vuotta.

SPR Hätäensiapukurssi 4t® verkkokurssin sisältö

  • toiminta auttamistilanteessa
  • tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
  • painelu puhalluselvytys sekä defibrillaattorin käyttö
  • ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle
  • raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
  • sokki
  • tapaturmien ehkäisy

Lue lisää siitä mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean.

Osallistuminen ensiavun verkkokoulutukseen

Kyseessä on itsenäisesti suoritettava verkkokurssi. Kun ilmoittaudut SPR Hätäensiapukurssi 4t® verkkokurssille, saat osallistumislinkin ja osallistumiskoodin sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiisi. Voit kirjautua oppimisympäristöön tietokoneelta, tabletilta tai mobiililaitteelta – riittää, että sinulla on internet-yhteys ja laitteessa toimivat äänet. Mitään asennuksia ei tarvita. Kun suoritat kaikki verkkokurssin osiot ja lopputentin hyväksytysti, saat SPR Hätäensiapukurssi 4h ensiavun pätevyyden ja kortin voimaan 3 vuodeksi.

Mikäli olet jo ostanut koulutuksen, pääset suorittamaan koulutusta ensiaputodistus.com palvelussa hyödyntämällä koulutuskoodia, jonka löydät tilausvahvistuksesta.

SPR Hätäensiapukurssi 4t® verkkototeutuksena isolle ryhmälle

Mikäli yrityksessänne on tarve kouluttaa SPR Hätäensiapukurssi 4t® sisältö useille kymmenille tai sadoille henkilöille, myyntimme auttaa teitä mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä. Ota yhteyttä soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi tai pyydä koulutustarjous.