SPR Hätäensiapukurssi 4t® voi suorittaa nykyisin myös verkossa itsenäisesti. Itsenäisellä verkkokurssilla harjoitellaan hätäensiapuun liittyviä aiheita omaan tahtiin. Koulutuksen tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta ensiaputilanteissa.

Koulutuksesta myönnetään SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -todistus, joka on voimassa kolme vuotta. Käyttöaikaa kurssille on 6 kuukautta alkaen kurssin aloittamisesta.

Tämä koulutus sopii myös voimassaolevien SPR Ensiapukurssi EA 1® tai SPR Ensiapukurssi EA2® pätevyyksien voimassaolon jatkoon, mikäli kyseisiä pätevyyksiä ei ole vielä kerrattu.

Tietoa SPR Hätäensiapukurssin verkkokoulutuksesta

Toteutustavat
Hätäensiapukurssi verkossa, saatavilla myös lähikoulutuksena ja webinaarina
Järjestämme verkkokoulutuksia myös isolle ryhmälle. Lue lisää ryhmäkoulutuksesta sivun alareunasta.
Suoritusaika
2-4 tuntia, riippuen yksilöllisestä suoritusnopeudesta.
Käyttöaika
Tilatun verkkokurssin käyttöaika on 6 kk kurssin aloittamisesta.
Koulutuksen hinta
89 € + alv., lisäksi voit halutessasi tilata muovisen ensiapukortin hintaan 10€ + alv.
Pätevyyden voimassaolo
SPR Hätäensiapukortti 4t® on voimassa kolme (3) vuotta.
Suoritus kieli
Kurssi on suoritettavissa suomenkielen lisäksi englanniksi tai ruotsiksi. Valinta kielen osalta tehdään kurssin aloittamisen yhteydessä.

 

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokurssin sisältö

  • toiminta auttamistilanteessa
  • tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
  • painelu puhalluselvytys sekä defibrillaattorin käyttö
  • ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle
  • raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
  • sokki
  • tapaturmien ehkäisy

Lue lisää siitä mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean.

Osallistuminen hätäensiapukurssiin verkossa

Kyseessä on itsenäisesti verkossa suoritettava hätäensiapukurssi. Kun ilmoittaudut SPR Hätäensiapukurssi verkkokurssille, saat osallistumislinkin ja osallistumiskoodin sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiisi. Voit kirjautua oppimisympäristöön tietokoneelta, tabletilta tai mobiililaitteelta – riittää, että sinulla on internet-yhteys ja laitteessa toimivat äänet. Mitään asennuksia ei tarvita. Kun suoritat kaikki verkkokurssin osiot ja lopputentin hyväksytysti, saat SPR Hätäensiapukurssi 4h ensiavun pätevyyden ja kortin voimaan 3 vuodeksi.

Mikäli olet jo ostanut koulutuksen, pääset suorittamaan koulutusta ensiaputodistus.com palvelussa hyödyntämällä koulutuskoodia, jonka löydät tilausvahvistuksesta. Koulutuskoodi on voimassa 6 kuukautta kurssin aloittamisesta ja vuoden kurssin tilauksesta.

SPR Hätäensiapukurssi 4t® verkossa isolle ryhmälle

Mikäli yrityksessänne on tarve kouluttaa SPR Hätäensiapukurssi 4t® sisältö useille kymmenille tai sadoille henkilöille, myyntimme auttaa teitä mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä.

Pyydä koulutustarjous

Ota yhteyttä soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi tai pyydä koulutustarjous.