SPR Hätäensiapukurssi 4t® voi suorittaa nykyisin myös verkossa itsenäisesti. Itsenäisellä verkkokurssilla harjoitellaan hätäensiapuun liittyviä aiheita omaan tahtiin. Koulutuksen tavoitteena on lisätä auttamisrohkeutta ensiaputilanteissa.

Koulutuksesta myönnetään SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -todistus, joka on voimassa kolme vuotta. Tämä koulutus sopii myös voimassaolevien SPR Ensiapukurssi EA 1® tai SPR Ensiapukurssi EA2® pätevyyksien voimassaolon jatkoon, mikäli kyseisiä pätevyyksiä ei ole vielä kerrattu.

Tietoa SPR Hätäensiapukurssin verkkokoulutuksesta

Toteutustavat
Hätäensiapukurssi verkossa, saatavilla myös lähikoulutuksena ja webinaarina
Järjestämme myös verkkokoulutuksia isolle ryhmälle. Lue lisää sivun alareunasta.
Suoritusaika
2-4 tuntia, riippuen yksilöllisestä suoritusnopeudesta.
Koulutuksen hinta
89 € + alv., lisäksi voit halutessasi tilata muovisen ensiapukortin hintaan 10€ + alv. Hintaan sisältyy kertapääsyoikeus verkkokoulutukseen.
Pätevyyden voimassaolo
SPR Hätäensiapukortti 4t® on voimassa kolme (3) vuotta.
Suoritus kieli
Kurssi on suoritettavissa suomenkielen lisäksi englanniksi tai ruotsiksi. Valinta kielen osalta tehdään kurssin aloittamisen yhteydessä.

 

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokurssin sisältö

  • toiminta auttamistilanteessa
  • tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
  • painelu puhalluselvytys sekä defibrillaattorin käyttö
  • ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle
  • raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
  • sokki
  • tapaturmien ehkäisy

Lue lisää siitä mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean.

Osallistuminen hätäensiapukurssiin verkossa

Kyseessä on itsenäisesti verkossa suoritettava hätäensiapukurssi. Kun ilmoittaudut SPR Hätäensiapukurssi verkkokurssille, saat osallistumislinkin ja osallistumiskoodin sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. Voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiisi. Voit kirjautua oppimisympäristöön tietokoneelta, tabletilta tai mobiililaitteelta – riittää, että sinulla on internet-yhteys ja laitteessa toimivat äänet. Mitään asennuksia ei tarvita. Kun suoritat kaikki verkkokurssin osiot ja lopputentin hyväksytysti, saat SPR Hätäensiapukurssi 4h ensiavun pätevyyden ja kortin voimaan 3 vuodeksi.

Mikäli olet jo ostanut koulutuksen, pääset suorittamaan koulutusta ensiaputodistus.com palvelussa hyödyntämällä koulutuskoodia, jonka löydät tilausvahvistuksesta.

SPR Hätäensiapukurssi 4t® verkossa isolle ryhmälle

Mikäli yrityksessänne on tarve kouluttaa SPR Hätäensiapukurssi 4t® sisältö useille kymmenille tai sadoille henkilöille, myyntimme auttaa teitä mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä. Ota yhteyttä soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi tai pyydä koulutustarjous.

Pyydä koulutustarjous