Alertumin valikoimasta löydät Mediana -tuoteperheen defibrillaattorit. Tuoteperheen defibrillaattorit ovat monikielisiä, huoltovapaita ja niillä on valmistajan myöntämä viiden vuoden takuu. Akun vaihtoväli on markkinoiden pisin, 5 vuotta. Kuka tahansa voi käyttää defibrillaattoria, sillä laite neuvoo käyttäjäänsä toimimaan oikein läpi elvytystapahtuman. Lue lisää Mediana A16 defibrillaattoreista sivun alareunasta.

Defibrillaattori eli sydäniskuri on hengenpelastava laite, joka mahdollistaa nopean avun saannin äkillisen sydänpysähdyksen yhteydessä. Mikäli laite tunnistaa sydämen rytmin sellaiseksi, johon on välttämätöntä tai tarpeellista antaa sähköisku, laite reagoi iskun antamalla. Sydänpysähdystilanteissa aika defibrillaattorilla annettavaan iskuun on kriittinen tekijä potilaan selviytymisen kannalta.

Alertumin  ensiapukursseilla opetellaan tajuttomalle henkilölle annettava ensiapu, peruselvytys sekä defibrillaattorin käyttö.

Tilaa tästä Jätä yhteydenottopyyntö

 

Mediana defibrillaattori sopii lapsille ja aikuisille

Alertumin valikoimaan kuuluvat Mediana -tuoteperheen defibrillaattorit ovat aina käyttövalmiita ja helppokäyttöisiä. Defibrillaattori tarkistaa itse käyttökuntonsa säännöllisesti. Sama laite ja elektrodit soveltuvat sekä aikuisille että lapsille, ilman lisävarusteita. Monikielisessä laitteessa on kolme kieltä esiasetettuna: suomi-ruotsi-englanti. Hoitotila (lapsi/aikuinen) ja kieli vaihdetaan yhdellä napin painalluksella. Defibrillaattorilla ei voi aiheuttaa potilaalle vahinkoa, sillä laite tunnistaa iskun tarpeen ja antaa sen vain tarvittaessa. Mediana -tuoteperheen defibrillaattorit tunnistavat myös, mikäli potilaalla on sydäntahdistin. Lisäksi defibrillaattoreissa on sisäänrakennettu äänentallennustoiminto, jolla voidaan tarkastaa elvytystilanteessa tehdyt toimet jälkikäteen. Laiteella on pitkä elinkaari, sillä akun vaihtoväli on markkinoiden pisin, 5 vuotta ja elektrodien 3 vuotta.

Luotettava Mediana A16 defibrillaattori on saatavilla automaattisena ja puoliautomaattisena

Molemmat versiot ovat käyttövalmiita ja tunnistavat iskutarpeen sydänpysähdystilanteissa potilaan iholle asetettavien elektrodien välityksellä. Mikäli isku on välttämätön tai aiheellinen, laite antaa varoituksen: irrota ote potilaasta. Täysautomaattinen versio antaa iskun varoituksen jälkeen itsenäisesti. Puoliautomaattinen neuvoo käyttäjää antamaan iskun napin painalluksella. Molemmissa versioissa on puolensa. Automaattinen defibrillaattori ei vaadi auttajaltaan päätöksiä iskun antamiseksi, kun taas puoliautomaattinen defibrillaattori luo turvaa tilanteisiin, jossa on paljon ihmisiä. Käyttäjä pystyy varoittamaan muita auttajia ennen iskun antamista potilaalle, vähentäen näin tahattoman iskun välillistä riskiä muille auttajille.

Defibrillaattorin toimintakunnon takaamiseksi se tulee säilyttää ja merkitä selkeästi. Sydänpysähdystilanteissa viipymättömän toiminnan voi olla ratkaisevaa. Näin ollen defibrillaattorin sijaintia on syytä korostaa opastekyltillä. Suojakaappi on hyvä valita sijoituspaikan mukaan, jotta laite ei vahingoitu. Defibrillaattori tulee sijoittaa keskeiselle paikalle, jotta se on helposti saatavissa. Saat kauttamme kaikki tarvittavat lisävarusteet.
Tutustu myös Heartsine -tuoteperheen defibrillaattoreihin

 

Milloin defibrillaattoria tarvitaan?

Defibrillaattoria tarvitaan hätätilanteissa, joissa potilaan sydän pysähtyy äkillisesti. Laitteen toiminta perustuu sähköiskuun, jolla pyritään palauttamana sydämen normaali rytmi. On tyypillistä, että sydänpysähdykset tapahtuvat ilman ennakkovaroituksia tai oireita. Sydänpysähdyksen saanut henkilö menettää tajuntansa, ei reagoi ärsykkeisiin, ei hengitä eikä hänen sykettänsä havaita. Defibrillaattorin käyttö ei poista tarvetta elvytykselle, mutta elvytyksen apuna laite lisää merkittävästi potilaan mahdollisuuksia selviytyä. Elvytystä tulee jatkaa niin kauan, kun auttajien voimat kestävät, sydämenrytmi palautuu tai ammattiapu saapuu paikalle. Elvytystekniikkaa ja defibrillaattorin käyttöä on hyvä harjoitella ennakoivasti, jotta mahdollisessa tosi tilanteessa on rohkeutta toimia ja hälyttää apua. Elvytystekniikkaa ja defibrillaattorin käyttöä pääsee harjoittelemaan Alertumin ensiapukursseilla.

 

 

Mediana defibrillaattorit saatavilla Alertumilta heti toimitukseen!

Toimitamme Mediana defibrillaattoreita Suomessa Matkahuollon välityksellä. Toimitusaika vaihtelee 3–7 arkipäivän välillä. Kouluttajamme voi myös toimittaa defibrillaattorin yritykselle tilatun ensiapukurssin yhteydessä.
Laskutamme defibrillaattorin mahdollisine lisävarusteineen ennen toimitusta. Maksuehtona on 10 päivän netto. Verkkolasku on kuluton, paperi- ja sähköpostilaskuihin lisätään laskutuslisä 8 € + alv.

Tilaa tästä Jätä yhteydenottopyyntö

 

Jäikö Medianasta tai defibrillaattoreista vielä kysyttävää – me autamme!

.