Tero Roivainen on nimitetty Alertumin toimitusjohtajaksi

Alertumin hallitus on nimittänyt Tero Roivaisen Alertumin toimitusjohtajaksi 1.11.2021 alkaen. Roivainen toimii myös Presto-konserniin kuuluvan Suomen Ensiapukoulutus Oy:n toimitusjohtajana. Viimeiset kolme vuotta Alertumin toimitusjohtaja toiminut Tuomas Liukkonen jatkaa konsernissa liiketoiminnan kehitysjohtajana.

Työturvallisuusaiheiset koulutukset ovat Roivaiselle tuttuja jo viiden vuoden ajalta, kun hän on toiminut Suomen Ensiapukoulutus Oy:n toimitusjohtajana. Aiemmin Roivainen on työskennellyt 16 vuoden ajan erilaisissa johtotehtävissä Konecranesilla.

“Yhdistämällä Suomen koulutustoimintojen johtamisen, saavutamme nopeammin tavoitteemme luoda yhtenäinen ja samalla ainutlaatuinen Preston koulutuspalvelukokonaisuus palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, ympäri Suomen. Yhdessä osaamista kehittämällä voimme saavuttaa tavoitteemme, jonka mukaisesti kukaan ei saa loukkaantua eikä mikään vaurioitua tulipalon tai onnettomuuden seurauksena”, Preston toimitusjohtaja Filip Bjurström kertoo.

”Odotan innolla tulevaa. Tavoitteenamme on vahvistaa asiakkaidemme työturvallisuuteen liittyvää osaamista, ja siinä kouluttautuminen on ratkaisevan tärkeää. Alertumin laajan turvallisuuskoulutustarjonnan ja henkilöstön vankan työturvallisuusosaamisen avulla edistämme muutosta turvallisuuden parantamiseksi työpaikoilla”, Tero Roivainen sanoo.

Tero Roivainen

Lisätietoja antavat:

Gustav Nord, Preston koulutusliiketoiminnan johtaja, puh. +46 10 457 7906
Tero Roivainen, toimitusjohtaja, puh. +358 40 748 1947
Tuomas Liukkonen, liiketoiminnan kehitysjohtaja, puh. +358 40 563 0784