Neljän tunnin ensiapukurssin tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun ja ensiapuun sairauskohtaustilanteissa.

Hätäensiapukurssi 4h sopii kenelle tahansa, joka haluaa kehittää ensiaputaitojaan. Koulutukseen tullessa ei tarvitse osata tai tietää mitään ensiavusta. Koulutus sopii siis myös henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ensiavusta. Ensiapukoulutus on saatavana myös kahdeksan (8) tunnin laajempana kurssina Hätäensiapukurssi 8h. Lue lisää siitä mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean.

Ensiapukursseilla painotetaan erityisesti käytännönläheisyyttä ja harjoittelua teorian lisäksi. Neljän tunnin Hätäensiapukurssilla muun muassa opit kylkiasentoon kääntämisen, elvyttämisen sekä verenvuodon tyrehdyttämisen. Kurssilla harjoitellaan myös sydäniskurin käyttöä.

Kaikki ensiapukouluttajamme ovat ammattilaisia, joilla on runsaasti käytännön kokemusta muun muassa ensihoitotyön parissa. Kouluttajamme opastavat myös sydäniskurin hankinnassa, jos sinä tai yrityksesi haluatte olla ensiapuun liittyvän turvallisuuden edelläkävijä. Sydäniskuri on laite, jota käyttämällä saatat pelastaa elvytettävän hengen.

Tietoa Hätäensiapukurssista 4h

Toteutustavat
Lähikoulutus, saatavilla myös webinaari ja verkkokoulutus
Kurssin kesto
Neljä (4) tuntia
Kurssin hinta
139 € + alv 24%. Hinta sisältää kurssin ja PDF-todistuksen. Lisäksi voit halutessasi tilata muovisen ensiapukortin hintaan 10€ + alv.
Pätevyyden voimassaolo
Ensiapukortti on voimassa kolme (3) vuotta.
Koulutus omalle ryhmälle
Hätäensiapukurssi 4h hinta omalle ryhmälle on alkaen 720 € + alv / ryhmä. Lisäksi veloitamme kortti- ja rekisteröintikulua 10 € + alv / osallistuja (+valinnainen muovikortti 10 €/henkilö). Lue lisää sivun alareunasta.

Hätäensiapukurssin 4h sisältö

Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun.

  • Toiminta auttamis- tai onnettomuustilanteessa
  • Tajuttoman henkilön ensiapu
  • Peruselvytys
  • Defibrillaattorin käyttö
  • Vierasesine hengitysteissä: aikuinen, lapsi ja vauva
  • Verenkierron häiriötila (sokki)

Ensiapukortin päivittäminen

Ensiaputaitoja olisi suositeltava kerrata kolmen vuoden välein ensiapukurssilla. Ennen vuotta 2020 myönnettyihin SPR:n ensiapukortteihn kirjoitettiin päivämäärä, johon asti pätevyys on voimassa. Koska ensiapukursseja ei ole aina tarjolla juuri sille ajankohdalle kuin korttiin on merkitty, hyväksytään kohtuullinen aika kortin vanhenemisen jälkeen (noin kuukausi) ja pätevyyden saa siitä huolimatta päivitettyä. Pidä siis huolta, että päivität ensiaputaitojasi säännöllisesti ensiapukurssilla. Vuodesta 2020 eteenpäin Alertumin ensiapukortit ovat voimassa kortissa mainitun kuukauden viimeiseen päivään asti, eikä enää hyväksytä joustoa kortin vanhentumisen suhteen.

Ensiavun peruskurssin 16h voi päivittää yhden kerran joko neljän tai kahdeksan tunnin ensiapukurssilla. Kun lyhyt hätäensiapukoulutus on kertaalleen käyty, tulee suorittaa kaksipäiväinen Ensiavun peruskurssi 16h, jotta Ensiapukortti 16h -pätevyys pysyy voimassa.

Ensiapukurssi omalle ryhmälle

Järjestämme ensiapukursseja asiakkaidemme omille ryhmille. Kurssin sisällössä otetaan huomioon yrityksen toimiala, työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit. Kurssi toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa. Kurssi voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai missä tahansa Alertumin koulutuspaikassa ympäri Suomen. Koulutamme myös ulkomailla.

Hätäensiapukurssi 4h hinta omalle ryhmälle on alkaen 720 € + alv / ryhmä. Lisäksi veloitamme kortti- ja rekisteröintikulua 10 € + alv / osallistuja (+valinnainen muovikortti 10 €/henkilö). Tilaa oma kurssi soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi. Asiantuntijamme auttavat teitä koulutusjärjestelyissä mielellään.

Pyydä koulutustarjous