Neljän tunnin ensiapukurssin tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun ja ensiapuun sairauskohtaustilanteissa.

Kurssi sopii kenelle tahansa, joka haluaa kehittää omia ensiaputaitojaan. Hätäensiapukurssi 4hh webinaarina sopii erityisesti ensiaputaitojen kertaajille. Ensiapukoulutus on saatavana myös kahdeksan (8) tunnin laajempana koulutuksena Hätäensiapukurssi 8h. Lue lisää siitä mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean.

Ensiapukursseilla painotetaan erityisesti käytännön läheisyyttä ja harjoittelua teorian lisäksi. Myös ensiapukurssista netissä pääset harjoittelemaan kouluttajan ohjeiden mukaan kotoasi löytyvillä välineillä. Hätäensiapukurssi 4h aikana opit muun muassa kylkiasentoon kääntämisen, elvyttämisen, verenvuodon tyrehdyttämisen sekä sydäniskurin käytön periaatteet.

Kaikki ensiapukouluttajamme ovat ammattilaisia, joilla on runsaasti käytännön kokemusta muun muassa ensihoitotyön parissa. Kouluttajamme opastavat myös sydäniskurin hankinnassa, jos sinä tai yrityksesi haluatte olla ensiapuun liittyvän turvallisuuden edelläkävijä. Sydäniskuri on laite, jota käyttämällä saatat pelastaa elvytettävän hengen.

Oletko sittenkin kiinnostunut ilmoittautumaan mukaan perinteiselle ensiapukurssille, jossa ensiapukouluttaja ohjaa sinua ensiavun saloihin? Kaikille avoimet ensiapukurssit löydät koulutushausta.

TIETOA HÄTÄENSIAPUKURSSISTA 4h

Toteutustavat
Webinaari, lähikoulutus ja verkkokurssi
Kurssin kesto
Neljä (4) tuntia
Kurssin hinta
139 € + alv 24%. Hinta sisältää kurssin ja PDF-todistuksen. Lisäksi voit halutessasi tilata muovisen ensiapukortin hintaan 10€ + alv.
Pätevyyden voimassaolo
Ensiapukortti on voimassa kolme (3) vuotta.
Koulutus omalle ryhmälle
Hätäensiapukurssi 4h hinta omalle ryhmälle on alkaen 720 € + alv / ryhmä. Lisäksi veloitamme kortti- ja rekisteröintikulua 10 € + alv / osallistuja (+valinnainen muovikortti 10 €/henkilö). Lue lisää sivun alareunasta.

Hätäensiapukurssin 4h sisältö

Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavaan ensiapuun.

  • Toiminta auttamis- tai onnettomuustilanteessa
  • Tajuttoman henkilön ensiapu
  • Peruselvytys
  • Defibrillaattorin käyttö
  • Vierasesine hengitysteissä: aikuinen, lapsi ja vauva
  • Verenkierron häiriötila (sokki)

Ensiapukortin päivittäminen

Ensiaputaitoja on suositeltava kerrata noin kolmen vuoden välein ensiapukurssilla. Ennen vuotta 2020 myönnettyihin SPR:n ensiapukortteihn kirjoitettiin päivämäärä, johon asti pätevyys on voimassa. Koska ensiapukursseja ei ole aina tarjolla juuri sille ajankohdalle kuin korttiin on merkitty, hyväksytään kohtuullinen aika kortin vanhenemisen jälkeen (noin kuukausi) ja pätevyyden saa siitä huolimatta päivitettyä. Pidä siis huolta, että päivität ensiaputaitojasi säännöllisesti ensiapukurssilla. Vuodesta 2020 eteenpäin Alertumin ensiapukortit ovat voimassa kortissa mainitun kuukauden viimeiseen päivään asti, eikä enää hyväksytä joustoa kortin vanhentumisen suhteen.

Ensiavun peruskurssin 16h voi päivittää yhden kerran joko neljän tai kahdeksan tunnin ensiapukurssilla. Kun lyhyt hätäensiapukurssi on kertaalleen käyty, tulee suorittaa kaksipäiväinen Ensiavun peruskurssi 16h, jotta Ensiapukortti 16h -pätevyys pysyy voimassa.

Katso alta video webinaarikoulutukseen osallistumisesta.

Ensiapukurssi omalle ryhmälle

Järjestämme ensiapukursseja asiakkaidemme omille ryhmille. Kurssin sisällössä otetaan huomioon yrityksen toimiala, työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit. Kurssi toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa tai etätoteutuksena.

Hätäensiapukurssi 4h hinta omalle ryhmälle on alkaen 720 € + alv / ryhmä. Lisäksi veloitamme kortti- ja rekisteröintikulua 10 € + alv / osallistuja (+valinnainen muovikortti 10 €/henkilö). Tilaa oma kurssi soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi. Asiantuntijamme auttavat teitä koulutusjärjestelyissä mielellään.

Pyydä koulutustarjous