Sydänpysähdyksessä potilaan selviytymisen kannalta oleellisin tekijä on aika, joka kuluu sydämen pysähtymisestä siihen hetkeen, kun defibrillaattorilla annetaan ensimmäinen isku. Alertumin valikoimaan kuuluvat Heartsine Samaritan -tuoteperheen sydäniskurit ovat huoltovapaita ja niillä on valmistajan myöntämä kahdeksan vuoden takuu. Lisäksi laitteet ovat helppokäyttöisiä, ja niiden käyttö onnistuu myös ilman erillistä koulutusta. Alertumin kaikissa ensiapukursseilla käydään läpi tajuttomalle annettava ensiapu, elvytys sekä sydäniskurin eli defibrillaattorin käyttö.

Tilaa tästä Jätä yhteydenottopyyntö

Heartsinen sydäniskuri on aina käyttövalmis

Alertumin valikoimaan kuuluvat Heartsine Samaritan -tuoteperheen sydäniskurit ovat aina käyttövalmiita ja helppokäyttöisiä. Koska oikea-aikainen toiminta on sydänpysähdyksessä elintärkeää, laitteet neuvovat käyttäjää selkeällä äänellä suomeksi läpi koko prosessin. Defibrillaattorilla ei voi aiheuttaa potilaalle vahinkoa, sillä laite antaa iskun vain tarvittaessa.

Automaattinen Heartsine Samaritan 360P ja puoliautomaattiset Heartsine Samaritan 350P ja 500P defibrillaattorit ovat markkinoiden parhaimmistoa, ja niillä on 8 vuoden takuu. Laitteen mukana tulevat aina myös elvytysmaski, sakset sekä raakkausterä. Sydäniskurin säilyttämistä varten kannattaa ostaa lisäksi suojakaappi sekä iskurin säilytyspaikkaa kannattaa korostaa opastekyltillä. Kaikki tarvittavat lisävarusteet saat Alertumin kautta.

Milloin sydäniskuria tarvitaan?

Sydäniskuria käytetään tilanteissa, joissa potilaan sydän on pysähtynyt äkillisesti. Laitteella pyritään poistamaan sydämen pysäyttänyt rytmihäiriö sähköiskulla. Usein sydänpysähdykset ilmenevät ilman ennakko-oireita tai varoitusmerkkejä. Sydänpysähdyksen saanut henkilö on tajuton, ei reagoi ärsykkeisiin, eikä hengitä.

Sydäniskurin käyttö ei poista elvytyksen tarvetta. Potilaan selviämisen kannalta on tärkeää, että elvytystekniikka on oikeanlaista. Tekniikkaa pääsee harjoittelemaan Alertumin ensiapukursseilla. Sydäniskurin käyttöön voit tutustua oheisella käyttöopasvideolla.

Toimitus ja maksutavat

Toimitamme sydäniskureita Suomen mantereella Matkahuollolla. Toimitusaika vaihtelee 3-7 arkipäivän välillä. Kouluttajamme voi myös tuoda sydäniskurin yritykselle tilatun ensiapukurssin yhteydessä.

Laskutamme sydäniskurin mahdollisine lisävarusteineen ennen toimitusta. Maksuehto on 10 päivää netto. Verkkolasku on kuluton, paperi- ja sähköpostilaskuihin lisätään laskutuslisä 8 € + alv.

Tilaa tästä Jätä yhteydenottopyyntö

Jäikö vielä kysyttävää – me autamme!