Defibrillaattorin koulutuksessa opit tunnistamaan sydänpysähdyspotilaan sekä käyttämään helppokäyttöistä defibrillaattoria, joka on suunniteltu meidän tavallisten ihmisten eli maallikoiden käytettäväksi. Defibrillaattori on elintärkeä väline sydänpysähdystilanteissa. Laite kykenee palauttamaan sydämen normaalin rytmin, jos henkilö kärsii äkillisestä sydänpysähdyksestä. Defibrillaattori ja painelu-puhalluselvytys yhdessä parantavat merkittävästi sydänpysähdyspotilaan ennustetta ja voivat pelastaa ihmishengen. Defibrillaattorin ohje kouluttaa käyttäjäänsä läpi elvytystilanteen. Jokainen voi oppia käyttämään defibrillaattoria ja antamaan maallikkoensiapua ammattiavun saapumiseen asti.

Tarjoamme tällä hetkellä defibrillaattorin käytön koulutusta vain asiakkaidemme tilauksesta.

Sydänturvallisuutta voidaan parantaa lisäämällä defibrillaattorien saavutettavuutta ja määrää sekä kohentamalla ihmisten elvytys- ja ensiapuvalmiutta. Tee työpaikastasi sydänturvallinen — hanki defibrillaattori ja ilmoittaudu ensiapukoulutukseen.

DEFIBRILLAATTORIN KOULUTUS

Suoritusaika
Kaksi (2) tuntia
Koulutuksen hinta
Tarjonnassa tällä hetkellä tilauskoulutuksena ryhmille. Pyydä tarjous!
Pätevyyden voimassaolo
Käytön koulutuksesta ei ansaitse pätevyyttä. Rohkeus laitteen oikeanlaiseen käyttöön on elintärkeä ensiaputaito.
Koulutus omalle ryhmälle
Defibrillaattorin koulutuksen hinta omalle ryhmälle on alkaen 420 € + alv / ryhmä. Lue lisää sivun alareunasta.

Defibrillaattorin koulutuksen sisältö

  • Elvytystarpeen tunnistaminen
  • Hätäilmoituksen tekeminen
  • Defibrillaattorin käyttö osana painelu-puhalluselvytykseen
  • Defibrillaattorin toimintaperiaatteet
  • Lähimmän julkisen defibrillaattorin löytäminen

Tieto siitä miten defibrillaattori toimii kuuluu kansalaistaitoihin

Defibrillaattorin koulutus antaa sinulle varmuutta, oikeanlaisia tekniikoita sekä uskallusta päätöksentekoon hätätilanteissa, sekä opit miten defibrillaattori toimii. Sydänpysähdystilanteissa hoitoketjun ensimmäinen lenkki on usein maallikko, jonka pitää osata tarttua viipymättä toimeen ammattiavun saapumiseen saakka. Jokaisella on velvollisuus auttaa ja antaa apua taitojensa mukaan. Defibrilaattorin ohje kouluttaa käyttäjäänsä läpi elvytystilanteen, eikä voi vahingoittaa potilasta, siksi rohkeutta sen käyttämiseen voidaan pitää kansalaistaitona. Defibrillaattorin koulutus soveltuu uuden oppimiseen, varmuuden lisäämiseen ja taitojen kertaamiseen, eikä vaadi aikaisempaa osaamista. Ennakointi on ensiapuasioissa hyväksi, sillä ensiaputilanteet tulevat vastaan yllättäen.

Defibrillaattorin koulutus ryhmälle

Tavoitteenamme on ensiapuvalmiuksien ja hätäensiavussa tarvittavien tietotaitojen opettaminen käytännön läheisesti ammattitaitoisen ensiapukouluttajan johdolla. Defibrillaattorin koulutus voidaan toteuttaa asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa. Kurssi voidaan järjestää asiakkaan tiloissa tai missä tahansa Alertumin koulutuspaikassa ympäri Suomen. Räätälöimme kurssien sisällön huomioiden työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit.

Defibrillaattorin koulutus omalle ryhmälle on alkaen 420 € + alv / ryhmä. Tilaa oma kurssi ryhmälle soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi. Asiantuntijamme auttavat teitä koulutusjärjestelyissä mielellään.

Pyydä koulutustarjous