ATEX-koulutuspäivä antaa perustietämyksen henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ATEX-asioista. Koulutus sopii myös henkilöille, joilla on aikaisempaa kokemusta ja tällöin koulutus syventää ATEX-tietämystä. Koulutus on laadittu mahdollisimman käytännön läheiseksi ja sisältää paljon keskustelua ja erilaisia tehtäviä.

Tietoa ATEX-koulutuksesta

Koulutuksen kesto
Kahdeksan (8) tuntia
Koulutuksen hinta
Pyydä tarjous
Hinta 2 000 €/ryhmä / webinaari – 2 500  €/ryhmä /lähikoulutus
Pätevyyden voimassaolo
Koulutuksesta saatu pätevyys on voimassa kolme (3) vuotta.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen kautta henkilöt osaavat työskennellä turvallisemmin Ex-tiloissa ja perehtyä paremmin työpaikalle tai työpisteeseen laadittuun ATEX-asiakirjaan. Tämän myötä työpaikan turvallisuustietoisuus paranee ja parhaimmassa tapauksessa ennaltaehkäistään onnettomuuksien toteutuminen sekä vähennetään negatiivisten seurausten aiheuttamia henkilö-, omaisuus- ja ympäristövahinkoja.

ATEX-pätevyys

Koulutukseen osallistujien oppiminen varmistetaan koulutuksen päätteeksi suoritettavalla tentillä. Osallistujille myönnetään koulutuksesta kortti, jolla voidaan osoittaa muun muassa tarkastavalle viranomaiselle henkilön osallistuminen koulutukseen ja koulutuksen sisältö.

ATEX-pätevyys on voimassa kolme (3) vuotta.

Koulutuksen sisältö

  • Säädökset
  • Räjähdysvaarallinen ilmaseos
  • Tilaluokitus
  • Ryhmätyö
  • Laitteiden valinta EX-alueelle
  • Suojaustoimet
  • Tentti

ATEX-koulutus omalle ryhmälle

Järjestämme ATEX-koulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille. Koulutuksen sisällössä otetaan huomioon yrityksen toimiala sekä työpaikan olosuhteet. Koulutus toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa. Koulutus voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai missä tahansa Alertumin koulutuspaikassa ympäri Suomen.

Pyydä koulutustarjous