Tietoturvallisuuden verkkokoulutuksen tavoitteena on varmistaa yrityksen koko henkilöstön tietoturvaosaaminen. Verkkokoulutus on kustannustehokas tapa perehdyttää perusasiat ja varmistaa osaaminen.

Tietoturvallisuus on tärkeä osa-alue kaiken kokoisissa yrityksissä sekä julkishallinnon organisaatioissa. Tietoturvallisuus rakentuu teknisistä ratkaistuista sekä hallinnollisista toimenpiteistä. Ihmisten kouluttaminen on keskeisessä roolissa hyvää tietoturvallisuuskulttuuria.

Tietoa tietoturvallisuuden verkkokoulutuksesta

Koulutusaika
Vapaasti suoritettavissa verkkokoulutusympäristössä. Kesto 60+60 minuuttia.
Koulutuksen hinta
49 € + alv. Hintaan sisältyy verkkokoulutus ja suoritustodistus.
Pätevyyden voimassaolo
Tietoja on hyvä päivittää muutaman vuoden välein.

Tietoturvallisuuden verkkokoulutuksen sisältö

Tietoturvallisuuden verkkokoulutus koostuu kahdesta osioista: Tietoturvallisuuden perusteet, joka käsittelee tärkeimpiä tietoturvallisuuden perusasioita, jotka jokaisen työntekijän on hyvä tietää, sekä Työntekijä tietoturvallisuuden keskiössä, joka käsittelee tietoturvallisuuden uhkia ja turvallisia käytäntöjä erityisesti työntekijöiden kautta tehtäviin hyökkäyksiin liittyen.

Koulutus sisältää tentin ja osallistuja saa suorituksesta todistuksen. Suoritukset tallentuvat järjestelmään, josta ne ovat todennettavissa jälkikäteen.

Tietoturvallisuuden verkkokoulutuksella voidaan päivittää Tietoturvallisuuskorttikoulutus ja jatkaa tietoturvallisuuskortin voimassaoloa seuraavalle kahdelle vuodelle.

Tietoturvallisuuden verkkokoulutus omalle yritykselle

Tietoturvallisuuden verkkokoulutuksen voit tilata omalle yritykselle. Pääkäyttäjänä voit seurata aktiivisesti yrityksesi henkilöstön koulutuksen etenemistä ja tuloksia.Tilaa tietoturvallisuuden verkkokoulutukseen tunnukset

Täytä tilauslomakkeen tiedot huolellisesti.