Tietoturvallisuuden verkkokoulutuksen tavoitteena on varmistaa yrityksen koko henkilöstön tietoturvaosaaminen. Verkkokoulutus on kustannustehokas tapa perehdyttää perusasiat ja varmistaa osaaminen.

Tietoturvallisuus on tärkeä osa-alue kaiken kokoisissa yrityksissä sekä julkishallinnon organisaatioissa. Tietoturvallisuus rakentuu teknisistä ratkaistuista sekä hallinnollisista toimenpiteistä. Ihmisten kouluttaminen on keskeisessä roolissa hyvää tietoturvallisuuskulttuuria.

Tietoturvallisuuden verkkokoulutus koostuu kahdesta osioista: Tietoturvallisuuden perusteet, joka käsittelee tärkeimpiä tietoturvallisuuden perusasioita, jotka jokaisen työntekijän on hyvä tietää, sekä Työntekijä tietoturvallisuuden keskiössä, joka käsittelee tietoturvallisuuden uhkia ja turvallisia käytäntöjä erityisesti työntekijöiden kautta tehtäviin hyökkäyksiin liittyen.

Koulutus sisältää tentin ja osallistuja saa suorituksesta todistuksen. Suoritukset tallentuvat järjestelmään, josta ne ovat todennettavissa jälkikäteen.

Tietoturvallisuuden verkkokoulutuksella voidaan päivittää Tietoturvallisuuskorttikoulutus ja jatkaa kortin voimassaoloa seuraavalle kahdelle vuodelle.

Kurssi-info tietoturvallisuuden verkkokoulutukseen

Koulutusaika
Vapaasti suoritettavissa verkkokoulutusympäristössä. Kesto 60+60 minuuttia.
Kurssihinta
49 € / henkilö (+ alv). Hintaan sisältyy verkkokoulutus ja suoritustodistus.
TraFi-merkintä
Ei. Koulutuksesta ei ole mahdollista saada kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkintöjä.
Pätevyyden voimassaolo
Koulutuksesta ei suoriteta pätevyyttä, mutta tietoja on hyvä päivittää muutaman vuoden välein.

Tilaa yritykselle verkkokoulutus

Pääkäyttäjänä voit seurata aktiivisesti yrityksesi henkilöstön koulutuksen etenemistä ja tuloksia.

Pyydä koulutustarjous

Täytä tilauslomakkeen tiedot huolellisesti.