Tehtävänä työturvallisuuden edistäminen

Työturvallisuus on Alertumin toiminnan keskeinen ja kantava teema. Visionamme on luoda osaamisella maailman turvallisin yhteiskunta. ”Haluamme tavoitella visiotamme konkreettisesti, ja sen vuoksi alensimme työturvallisuuskorttikoulutuksen hinnan 80 euroon. Lisäksi olemme kehittäneet teollisuudelle suunnattua työturvallisuuskorttikoulutusta”, kertoo Alertum Oy:n kehitysjohtaja Lari Lindén. ”Toimialakohtaiset koulutukset ja osallistava koulutus ovat Alertumin tulevaisuutta.”

Alertum Oy aloitti yhteistyön Lindström Oy:n kanssa maaliskuun alussa ja rakensi Espoon toimitiloihinsa tuote-esittelytilan. Yhteistyö mahdollistaa työvaatteiden ja henkilösuojaimien käytön osana koulusta, mutta sen lisäksi kurssilla kävijä voi tauolla tutustua tuotteisiin.

Teollisuudelle kohdennettu työturvallisuuskorttikoulutus esiteltiin kutsuvierastilaisuudessa

Ensimmäisen teollisuudelle kohdennetun koulutuksen Alertum järjesti kutsuvierastilaisuutena. ”Osallistujilta saadun palautteen perusteella toimialakohtaisesti kohdennettu työturvallisuuskoulutus oli onnistunut ja teollisuuden toimialalle suositeltava vaihtoehto”, toteaa Lindén.

Kaikille avoimet teollisuuden työturvallisuuskorttikoulutukset järjestetään samaan 80 euron hintaan kuin muutkin Alertumin työturvallisuuskorttikoulutukset. Koulutuksesta myönnetään työturvallisuuskortti. Teollisuudelle kohdennettu työturvallisuuskoulutus ei kelpaa ammattikuljettajan jatkokoulutuspäiväksi eikä siitä myönnetä Trafin ammattipätevyysmerkintää. Ilmoittaudu mukaan koulutukseen!

PE 24.3. klo 8-16 Alertum koulutustilat, Espoo
KE 19.4. klo 8-16 Puijon Maja, Kuopio
TO 20.4. klo 8-16 Alertum koulutustilat, Espoo

Työturvallisuuden teemaviikkoa vietetään pääkaupunkiseudulla 20.-24.3.2017

Alertum järjestää teemaviikolla peräti kuusi työturvallisuuskorttikoulutuksen avointa kurssitoteutusta.

Alertumin ovet ovat avoinna teemaviikon torstaina 23. maaliskuuta Espoon Kutojantiellä

”Teemaviikolla järjestetään avointen ovien tilaisuus, jossa on mahdollisuus keskustella Lindströmin asiantuntijan kanssa henkilösuojaimista”, paljastaa Lindén. ”Paikalla on myös työturvallisuuskouluttaja Eija Syväsalo, jonka kanssa on mahdollista keskustella työturvallisuuskoulutuksen tulevaisuudesta sekä teollisuuden alalle suunnatusta työturvallisuuskoulutuksesta. Tilaisuus on avoin klo 10-15 ja tarjoamme kaikille paikalle saapuville pullakahvit. Tervetuloa!”