Asiakaspalvelu

010 320 5772

Palvelut

Koulutuspalveluiden lisäki Alertumilla on palveluita, joilla autamme asiakkaitamme turvallisuustavoitteisiin pääsemisessä ja kehittämään työntekijöidensä, toimintansa ja toimintaympäristönsä turvallisuutta, tarpeen mukaan. Toimintamme lähtökohtana on helppous, laatu ja kustannustehokkuus.

Työmaaturvallisuus rakentuu useista yksittäisistä tekijöistä

Turvallisuusosaamisen varmistaminen, vahingontekojen ja varkauksien ennaltaehkäisy sekä työturvallisuuden ja -suojelun vaatimuksiin vastaaminen hoituvat työmaaturvallisuuspalvelun avulla. 

Alertumin työmaaturvallisuuden avulla työmaapäällikkö pystyy halutessaan valvomaan työmaan toimintaa kameroiden välityksellä ja varmistaa, että siellä on turvallista työskennellä vuoden jokaisena päivänä. Alertumin työmaan turvallisuuspalvelut on suunniteltu niin korjaus, kuin uudisrakentamisen rakennustyömaille. Lue lisää palvelusta >>

Turvallisuusvalvonta on osa työmaaturvallisuutta

Turvallisuusvalvonnalla tarkoitetaan kokonaisuutta, joka muodostuu kulunvalvonnasta, kameravalvonnasta, murtohälytysjärjestelmästä, henkilöstön, vieraiden ja ajoneuvojen ohjauksesta sekä vartioinnista tai näiden yhdistelmästä. Turvallisuusvalvonnalla edistetään työmaan koskemattomuutta ja varmistetaan toiminnan häiriöttömyys vuoden jokaisena päivänä.

Hallitse yrityksesi pätevyyksiä pätevyyksienhallintajärjestelmällä

Pätevä-järjestelmän avulla pystyy ylläpitämään koko henkilöstön pätevyyksiä kustannustehokkaasti. Järjestelmässä on mahdollista ilmoittaa henkilöstöä koulutuksiin, hallinnoida siirtoja sekä pyytää tarjous ryhmälle järjestettävästä koulutuksesta. Lisätietoa palvelusta >>

​Työmaan arvokkain omaisuus ei välttämättä ole työmaan laitteet ja koneet

​Työmaan arvokkain omaisuus ei välttämättä ole työmaan laitteet ja koneet

Arvokas omaisuus työmaalla voi olla muutakin kun laitteet ja koneet. Kuinka suojaat työasemat ja tärkeät piirrustukset työmaalla? Lue vinkkimme tietoturvallisuuden parantamiseen rakennustyömaalla oheisesta blogista.

Lue lisää blogista

Pätevyydet valttikorttiin ja taitorekisteriin

ALERTUM pätevyydet taitorekisteriin ja siitä valttikorttiin

Rakennusalan kolmekymmentä yleisintä pätevyyttä on mahdollista saada valttikorttiin sekä taitorekisteriin Alertumin koulutuksista.

Lue lisää uutisesta

Työmaaturvallisuutta parannetaan turvateknisten järjestelmien avulla

Työmaaturvallisuutta parannetaan etävalvottujen turvateknisten järjestelmien avulla

Alertum Oy ja K2 Turvapalvelut kehittivät rakennustyömaille palvelutuotteen, jossa työmaaturvallisuutta parannetaan etävalvottujen turvateknisten järjestelmien avulla.

Lue lisää uutisesta

Log in