Alertum panostaa voimakkaasti koulutusorganisaationsa laatuun ja etsii nyt aktiivista ja ratkaisukeskeistä koulutuspäällikköä

Alertum on kasvava ja kehittyvä turvallisuuskoulutuksia tarjoava yksityisyritys, joka toteuttaa turvallisuutta edistäviä lyhytkoulutuksia valtakunnallisesti. Yrityksen visiona on luoda osaamisella maailman turvallisin yhteiskunta.

”Hyvän yhteistyöverkoston rakentaminen on tärkeässä roolissa liiketoimintamme kasvaessa. Tästä syystä haemme koulutuspäällikköä suunnittelemaan ja kehittämään kouluttajaorganisaatiotamme”, kertoo Alertumin toimitusjohtaja Riku Aho.

Alertumin koulutuspäällikön vastuulla tulee olemaan puolivuosittainen koulutuskalenterin suunnittelu, kouluttajien valinta ja sopimusneuvottelut. Lisäksi koulutuspäällikön tehtävään kuuluu esimiestyöhön liittyvät vastuut osaamisen kehittämiseen ja töiden organisointiin liittyen. Erinomaiset tietotekniset taidot ovat tehtävän suorittamisen kannalta tärkeitä. Koulutuspäällikön työ on liikkuvaa, joten tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

”Tehtävässä onnistuminen edellyttää vankkaa koulutusalan osaamista, halua kehittää ja organisoida koulutustarjontaamme, sekä hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja. Eduksi katsomme pedagogisen osaamisen sekä koulutuspätevyydet”, kiteyttää Aho.

Alertumilla on yli 60 ammattitaitoista kouluttajaa ympäri Suomen. Toimistolla Espoossa työskentelee 10 henkilöä asiakaspalvelun, myynnin sekä koulutusjärjestelyiden parissa.

Alertumin arvoja ovat asiakaslähtöisyys, osaaminen, yritteliäisyys ja positiivisuus. Ne näkyvät päivittäisessä toiminnassa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin mm. asiakaspalvelun laadussa, itsensä kehittämisessä, innostuneisuudessa ja toimeen tarttumisessa. Toivomme, että uusi koulutuspäällikkö kokisi arvomme sellaisiksi että niihin on helppo sitoutua”, toivoo Aho.

Hae koulutuspäälliköksi meille viimeistään 8.12. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä puhelimitse (p. 010 320 5771) Alertumin toimitusjohtajalta Riku Aholta maanantaina 4.12. klo 14.00-15.00.

Rekrytointi-ilmoituksen voit lukea täältä.