Suorita Hätäensiapukurssi 8h netissä

Hätäensiapukurssi 8h on koulutus, jolla opit tarjoamaan ensiapua henkeä uhkaavissa sairaskohtaus- ja onnettomuustilanteissa. Tämä ensiapukurssi toteutetaan kokonaisuudessaan netissä, jonka voit suorittaa osissa tai kerralla missä vain ja milloin vain sinulle sopii. Kurssi sisältää teoriaa, runsaasti havainnollistavia videoita sekä aiheisiin liittyviä tehtäviä, joilla opittua testataan ja taitoja syvennetään. Heti tilauksen jälkeen saat tunnukset sähköpostiisi ja pääset suorittamaan kurssia.

EA-kurssi 8h netissä sopii kaikille, jotka haluavat parantaa ensiaputaitojaan. Kurssi sopii erityisen hyvin ensiaputaitojen kertaajille. Kurssin suoritettuasi saat Hätäensiapukurssin 8h pätevyyden ja todistuksen voimaan 3 vuodeksi. Kurssin suorittamisella ei ole mahdollista jatkaa Ensiapukurssi EA1® tai Ensiapukurssi EA2® voimassaoloaikaa. Lue lisää siitä mitä ensiapukurssilla tehdään ja kuinka valitset kursseista oikean.

Sinulla tulee olla tietokoneessasi viimeisin versio jostakin seuraavista internet-selaimista: Microsoft Edge, Firefox, Safari tai Chrome. Verkkokurssin suorittamista Internet Explorer-selaimella ei suositella.

HÄTÄENSIAPUKURSSI 8H VERKKOKOULUTUKSENA

Suoritusaika
noin 8 tuntia, riippuen yksilöllisestä suoritusnopeudesta.
Kurssin hinta
99 € + alv. Hintaan sisältyy kertapääsyoikeus verkkokurssille sekä ensiaputodistus kurssin hyväksytystä suorittamisesta.
Käyttöaika
Kurssi on suoritettava 12 kuukauden kuluessa ostopäivästä.
Pätevyyden voimassaolo
Ensiaputodistus on voimassa kolme (3) vuotta.

Verkkokoulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen Ensiapukoulutus Oy:n kanssa.

Hätäensiapukurssi 8h sisältö verkkokoulutuksena

Hätäensiapukurssin 8h netissä tavoitteena on antaa valmiudet henkeä pelastavan ensiavun antamiseen niin aikuiselle, lapselle kuin vauvalle.

 • Toiminta auttamis- tai onnettomuustilanteessa
 • Tajuttoman henkilön ensiapu
 • Aikuisen peruselvytys ja defibrillaattorin käyttö
 • Lapsen ja vauvan elvytys
 • Vierasesine hengitysteissä, aikuisen, lapsen ja vauvan ensiapu
 • Sairauskohtaukset
  • Aivoverenkierron häiriöt
  • Diabeetikon ensiaputilanteet
  • Rintakipukohtaus
  • Kouristelukohtaus
  • Astmakohtaus
  • Anafylaktinen sokki
 • Erilaiset haavatyypit
 • Suuret verenvuodot sekä verenkierron häiriötila (sokki)
 • Palovammat
 • Nivelvammat ja nyrjähdykset
 • Murtumat ja niiden ensiapu
 • Putoamisesta ja päähän kohdistuvista iskuista aiheutuvat pään vammat
 • Myrkytykset, ensiapu silmänaltistuksessa

Kurssin ovat suunnitelleet ja toteuttaneet ensihoitoalan ammattilaiset, ja sen ohjeet perustuvat Euroopan elvytysneuvoston (ERC) suosituksiin ja kansallisiin Käypä hoito -suosituksiin.

Kenelle Hätäensiapukurssi 8h netissä sopii?

Kurssi sopii kenelle tahansa, joka haluaa kehittää omia ensiaputaitojaan. Verkkokoulutuksessa ei voi kerrata voimassa olevaa ensiapupätevyyttä.

Verkkokoulutuksena toteutettava Hätäensiapukurssi 8h ei sovellu osaksi kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Hätäensiapukurssi 8h  joka toteutetaan etäkoulutuksena tai lähikoulutuksena, soveltuu osaksi kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta.

Oletko sittenkin kiinnostunut ilmoittautumaan mukaan perinteiselle ensiapukurssille, jossa ensiapukouluttaja ohjaa sinua ensiavun saloihin? Kaikille avoimet ensiapukoulutukset löydät koulutushausta.

Osallistuminen Hätäensiapukurssi 8h netissä

Aloita ostamalla paikka Hätäensiapukurssi 8h -verkkokoulutukseen. Onnistuneen tilauksen jälkeen tilauksen yhteyshenkilön sähköpostiin lähetetään vahvistusviesti. Lisäksi osallistujan sähköpostiin lähetetään kirjautumistunnukset ja -ohjeet verkko-oppimisalustalle. Pääset siis heti oston jälkeen suorittamaan koulutusta.

Voit kirjautua oppimisympäristöön tietokoneelta, tabletilta tai mobiililaitteelta – riittää, että sinulla on internet-yhteys. Mitään asennuksia ei tarvita.

Hätäensiapukurssi 8h verkkokoulutuksen voit suorittaa niin monessa osassa kuin haluat – tai vaikka yhdeltä istumalta. Etenemisesi tallentuu järjestelmään ja pääset aina jatkamaan opiskelua siitä kohdasta, mihin edellisellä kerralla jäit. Jos sinulla on jo verkkokurssitunnukset, voit jatkaa koulutuksen suorittamista tästä linkistä: Omat kurssit.

Hätäensiapukurssi 8h  verkkokoulutuksen suorittamista varten tietokoneessasi tulee olla viimeisin versio jostakin seuraavista internet-selaimista: Microsoft Edge, Firefox, Safari tai Chrome. Verkkokurssin suorittamista Internet Explorer-selaimella ei suositella.

Kurssin suoritusaika vaihtelee osallistujien välillä, mutta tyypillisesti Hätäensiapukurssi 8h verkossa suoritetaan 7-8 tunnin ajassa. Suoritusaika riippuu yksilöllisestä etenemisvauhdista.

Kun kurssin kaikki osiot ja tehtävät on suoritettu voit ladata itsellesi sähköisen todistuksen.

Miksi Hätäensiapukurssi 8h verkossa kannattaa?

Jopa yksinkertaiset ensiaputaidot voivat pelastaa elämän niin kotona kuin työpaikalla. Mahdollisen vamman suuruuden tai elvytyksen onnistumisen ratkaisevat aika ja taito. Jos esimerkiksi painelu-puhalluselvytys ja defibrillaatio käynnistyvät 3–5 minuutissa, autettavan mahdollisuus selviytyä jopa kolminkertaistuu.

Hätäensiapukurssi 8h organisaatiolle

Mikäli haluat kohdentaa ensiapukurssin organisaatiollesi, sekin onnistuu. Voimme esimerkiksi yhdistää verkkokoulutuksen organisaatiollenne järjestettävään tilauskoulutukseen, jossa käytännön taitoja pääsee harjoittelemaan. Hätäensiapukurssi 8h hinta omalle ryhmälle on alkaen 990 € + alv / ryhmä. Lisäksi veloitamme kortti- ja rekisteröintikulua 15 € + alv / osallistuja. Tilaa oma kurssi soittamalla 010 320 5772 tai lähettämällä meille sähköpostia koulutus@alertum.fi. Autamme mielellämme teille sopivan ratkaisun löytämisessä, joten otathan yhteyttä meihin, niin aloitetaan suunnittelu!