Skydda ja Alertum koulutusyhteistyöhön

Henkilönsuojaimia teollisuuden ja rakennussektorin käyttöön tarjoava Skydda ja turvallisuuskoulutusyritys Alertum aloittavat yhteistyön.

Yhteistyön tavoitteena on laajentaa molempien yritysten tarjontaa sekä lisätä turvallisuusaiheisten lyhytkoulutusten käytännönläheisyyttä, vuorovaikutteisuutta ja laatua entisestään.

Skydda on yli 40 vuoden ajan keskittynyt henkilönsuojauksen ja työturvallisuuden kehittämiseen. Yritys toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Skyddan tärkein tehtävä on työturvallisuuden parantaminen. Yhdessä asiakasyritysten kanssa Skydda on mukana vaikuttamassa positiivisesti työturvallisuusasenteisiin sekä käyttäytymiseen työpaikoilla. Skydda on Pohjoismaiden johtava toimittaja yli 30 000 tuotteen valikoimallaan. Skyddan kanssa samaan konserniin kuuluvien brändien Guide, Zekler, L.Brador, Cresto ja Arbesko lisäksi valikoimaan kuuluvat suurimmat alan brändit. Skydda kuuluu Bergman & Beving -konserniin ja on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Suomen suurimman turvallisuutta edistävien lyhytkoulutusten tarjoajan, Alertumin, visiona on luoda ihmisten ja organisaatioiden osaamista kehittämällä maailman turvallisin yhteiskunta. Valtakunnallisesti toimivan yrityksen kantavana teemana on lisätä luokkahuonemuotoisiin koulutuksiin enemmän käytännönläheisyyttä, ja sitä kautta kasvattaa niiden vaikuttavuutta. Alertumin turvallisuuskoulutusten perimmäisenä tarkoituksena on turvallisuusmyönteisen asenneilmaston edistäminen.

”Alkavan yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme turvallisuutta sekä tuotteiden että koulutuksen osalta. Skyddan ja Alertumin arvot sekä tavoitteet kohtaavat, joten turvallisuustyötä on hyvä tehdä yhdessä”, sanoo Alertumin koulutuspäällikkö Juho Impivaara.

”Alertum on luontainen yhteistyökumppani meille, koska molempien yritysten tärkein tavoite on työturvallisuuden lisääminen oikean tiedon ja käytäntöjen avulla. Heidän ammattitaitoiset kouluttajansa ja koulutusvalikoimansa ovat loistava lisä palvelukokonaisuuteemme”, toteaa Skydda Suomi Oy:n myyntijohtaja Toni Schlobohm.

Lisätietoja
Toni Schlobohm, myyntijohtaja, Skydda Suomi Oy
0201 523 205 │toni.schlobohm@skydda.fi

Juho Impivaara, koulutuspäällikkö, Alertum
050 520 6325 │ juho.impivaara@alertum.fi