​Alertum ja Sweco luovat yhdessä turvallisempaa yhteiskuntaa

Alertum ja Sweco ovat tehneet sopimuksen pätevyyskoulutusten toteuttamisesta Swecon henkilöstölle Suomessa. Sweco on Euroopan johtava rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka tarjoaa laadukkaita suunnittelu- ja konsultointipalveluita kaiken kokoisiin hankkeisiin. Swecolla on 14 500 työntekijää, joista Suomessa työskentelee 2000 työntekijää.

”Korkea laatu, tehokkuus ja asiakastyytyväisyys ovat niin Swecon kuin Alertuminkin toimintatapoja. Uskon, että yhteistyömme pätevyyskoulutusten osalta tulee vahvistamaan laatua ja tehokkuutta molemmissa organisaatiossa entisestään”, kertoo Alertumin myyntijohtaja Antti Leimu. ”Osaamisen kehittäminen on Swecolle tärkeää. Pyrimme vastaamaan siihen omalla toiminnallamme, panostamalla koulutusten toimialakohtaisuuteen entistä enemmän.”

Alertum on kasvava ja kehittyvä turvallisuuden koulutuksia ja asiantuntijapalveluita tarjoava yksityisyritys. Alertum järjestää vuositasolla noin 2000 koulutusta, joista suurin osa on kaikille avoimia tapahtumia. Kaikki kurssit pidetään. Alertum tarjoaa edistyksellisiä ratkaisuja pätevyyksienhallintaan ja kiinteistöturvallisuuden ylläpitoon ja parantamiseen.

Lue myös: ​Ramboll keskittää pätevyyskoulutukset Alertumille