Ramirent ja Alertum ovat aloittaneet koulutuskumppanuuden

Alertum ja Ramirent ovat solmineet marraskuussa yhteistyösopimuksen, joka laajentaa molempien koulutustarjontaa entisestään.

“Yhteistyöneuvottelut lähtivät käyntiin asiakkailta tulleiden kyselyiden siivittäminä. Asiakkaat kaipasivat tarjontaamme lisää koneisiin ja laitteisiin liittyviä koulutuksia ja keskustelimme muutaman yrityksen kanssa, jotta voisimme tarjota jatkossa entistä parempaa käytännön koulutusta ja osaajia laitteiden ja koneiden kanssa työskentelyyn”, Alertumin toimitusjohtaja Riku Aho kertoo.

Ahon mukaan Ramirentin kanssa löytyi hyvä keskusteluyhteys aivan alusta lähtien ja Aholle tuli vahva tunne siitä, että tässä on kumppani, joka näkee yhteistyössä paljon positiivisia mahdollisuuksia.

”Ramirentilla nähtiin yhteistyön arvo ja he halusivat löytää sellaisia ratkaisuja, joilla asiakas voittaa.” Aho kiittelee.

Alertum ja Ramirent ovat Ahon mukaan rakennusalalla vahvoja, luotettavia ja laatuun sekä asiakkaisiin vahvasti panostavia toimijoita ja nykyisiltä kumppaneilta löytyikin paljon yhteisiä kiinnostuksenkohteita.

Molemmilla toimijoilla oli koulutuksia myös toisen toimijan kentältä ja ennen yhteistyösopimusta Alertum oli tarjonnut laitteisiin ja korkealla työskentelyyn liittyviä koulutuksia, samoin kuin Ramirentilla oli jo aiemminkin perusturvallisuuden koulutuksia.

”Ydinosaamisemme on kuitenkin selkeästi eroteltavissa ja yhteistyömallin myötä kumpikin saa toimia jatkossa vahvalla osaamisalueellaan ja pystyy tarjoamaan laadukkaampia koulutuksia asiakkaille”, Aho iloitsee.

Kumppanuus Ramirentin kanssa luo enemmän palveluita ja monipuolisempi koulutustarjonta

Alertumin ja Ramirentin solmima koulutussopimus monipuolistaa Ahon mukaan molempien yritysten koulutustarjontaa, mahdollistaa suunnittelun pitkällä aikavälillä ja takaa oikeudenmukaiset ja tasapuoliset hinnat asiakkaille.

Asiakashyöty on Ahon mukaan ehdottomasti se merkittävin etu, joka kumppanuudella saavutetaan. Kumppanuus kasvattaa myös molempien toimijoiden kannattavuutta osallistujamäärien kasvaessa. Toiveena onkin, että kaikki kurssit pidetään myös yhteistyön puitteissa järjestettävien kurssien osalta oppilasmäärien kasvun myötä.

Myös Ramirentin operatiivinen johtaja Veikko Lehtola luottaa siihen, että yhdessä Alertumin kanssa he pystyvät tarjoamaan asiakkaalle enemmän ja parempia palveluita.

Lehtolan mukaan merkittävä asia on myös se, että asiakas pääsee mahdollisimman monella kurssilla tekemisiin laitteiden kanssa, olipa kyseessä sitten kurottajakurssi tai nostinkoulu.

”Asiakas pääsee monella kurssilla käytännössä tekemisiin laitteiden ja koneiden kanssa. Meillä kun näitä erilaisia laitteita riittää. Emme myöskään kouluta yhteen nostinmerkkiin tai malliin, vaan laaja-alaisesti useampiin malliin, mikä antaa hyvän valmiuden turvalliseen työskentelyyn asiakkaan tiloissa”, Lehtola kertoo.

Ramirentilla pystytään järjestämään myös pro-koulutuksia esimerkiksi pölynhallintaan liittyen, jotka ovat valtakunnallisestikin tarkasteltuina Lehtolan mukaan harvassa.

Iso etu on myös se, että koulutuksia pystytään järjestämään myös isompien kasvukeskusten ulkopuolella maakunnissa.

Ramirentillä luotetaan Alertumin tapaan toteuttaa koulutuksia. ”Alertum on luotettava, asiakaslähtöinen, valtakunnallinen ja ennen kaikkea mukava kumppani”, Lehtola summaa.

Alertum on niin ikään tyytyväinen kumppaninsa osaamisesta ja alkaneesta yhteistyöstä.

”Voimme olla todella ylpeitä kumppanuudestamme Ramirentin kanssa. Ramirent on asiantunteva ja omalla alallaan ehdottomasti huipputoimija”, Aho hehkuttaa.

Lue myös kuinka Ramirent ja Alertum ovat kehittämässä työn ja arjen turvallisuutta!