​Ramboll keskittää pätevyyskoulutukset Alertumille

Alertum ja Ramboll ovat tehneet sopimuksen pätevyyskoulutusten toteuttamisesta Suomessa Rambollin henkilökunnalle. Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys, jossa työskentelee 13 200 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa He toimivat maanlaajuisesti 2 200 asiantuntijan voimin. Yritys tarjoaa infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita.

Ramboll-yhteistyöstä

”Rambollin tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja, kun Alertumin visiona on luoda osaamisella maailman turvallisin yhteiskunta”, kertoo Alertumin toimitusjohtaja Riku Aho. ”Yhteistyö pätevyyskoulutusten osalta edistää molempien yritysten tavoitteita kestävällä tavalla.”

Alertum on kasvava ja kehittyvä turvallisuuden koulutuksia ja asiantuntijapalveluita tarjoava yksityisyritys. Alertum työllistää 11 kokoaikaista ja 6 osa-aikaista ihmistä, jotka työskentelevät koulutuksien ja palveluiden tuottamisen parissa. Lisäksi Alertumin kouluttajaorganisaatio käsittää yli 60 ammattitaitoista valmentajaa ympäri Suomen. Alertum järjestää vuositasolla noin 2000 koulutusta joista suurin osa on kaikille avoimia tapahtumia. Kaikki kurssit pidetään. Alertum tarjoaa edistyksellisiä ratkaisuja pätevyyksienhallintaan ja kiinteistöturvallisuuden ylläpitoon ja parantamiseen.

Lue myös: ​Alertum ja Sweco luovat yhdessä turvallisempaa yhteiskuntaa