Alertumin osaavimmat kouluttajat palveluksessanne

Kuvittele koulutus, joka tarjoaa sinulle uutta opittavaa, kouluttaja, joka tekee tylsästä peruskaurasta mielenkiintoista ja ennen kuin huomaakaan, pitkä koulutuspäivä on jo päätöksessään ja lähdet jatkamaan päivääsi pää täynnä ajatuksia. Seuraavalla viikolla huomaat toimintamallien muuttuneen ja mietit oman toimintasi vaikutuksia työturvallisuuteen. Alertum tarjoaa turvallisuutta edistäviä lyhytkoulutuksia, jotka todella vaikuttavat.

Vaikuttavien ja laadukkaiden koulutuksiemme takana ovat Alertumin raudanlujat kouluttajat. Kouluttajat ovatkin Alertumin tärkein voimavara ja toimintamme sydän. Riveissämme työskentelee 60 asiantuntevaa kouluttajaa ympäri Suomen.

Motivoituneet kouluttajat, joilla omakohtaista työkokemusta runsaasti

Kouluttajamme ovat aitoja, älykkäitä ja rohkeita ammattilaisia, jotka motivoituvat ja saavat voimaa työskennellessään erilaisten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Kouluttajillamme on yhteensä vuosikymmenien kokemus työelämästä ja kouluttamisesta.

Kouluttajien omakohtainen kokemus koulutettavalta alalta takaa ymmärryksen aiheeseen sekä tuo opetuksen askeleen lähemmäs jokaisen meidän työarkeamme. Kouluttajan omat kokemukset tuovat opetukseen usein oivia esimerkkejä ja käytännön kokemuksien opettamia viisauksia. Tästä todisteena työturvallisuuskorttikoulutuksesta saamamme palaute:

”Koulutuksessa oli rento tunnelma, vetäjä osasi elävöittää kertomaansa omilla tarinoilla, jonka vuoksi mielenkiinto pysyi todella hyvin yllä ja samalla asiat kytkeytyivät tosielämään erinomaisesti.”

Jatkuva palaute on kehityksen kannalta mittaamattoman arvokasta

Koulutuksien laatu ja vaikuttavuus on toimintamme peruspilari ja haluamme aktiivisesti sekä tavoitteellisesti kehittää toimintaamme. Kehitystyön tuloksena Alertumille myönnettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019 Kiwa Inspectan toimesta Green Card- ja HSEQ-sertifikaatit. Green Card -sertifikaatti uusittiin tavoitteen mukaisesti ensimmäisen kerran vuonna 2020. Haluamme osoittaa niin asiakkaille, sidosryhmille kuin myös itsellemme, että laatu on toimintamme ja palveluidemme vahva perusta, ja siksi päätimme todentaa sen kolmannen osapuolen toimesta.

Emme tyydy ainoastaan sertifikaatteihin, vaan keräämme myös palautetta ja kehitysideoita koulutukseen osallistuvilta henkilöitä päivittäin. Lisäksi suoritamme koulutuksissa sisäisiä auditointeja.

Sähköinen palaute antaa mahdollisuuden nopeaan reagointiin

Alertum kouluttaa turvallisuusaiheisissa koulutuksissa vuosittain noin 25 000 henkilöä. Kaikissa koulutuksissa osallistujille annetaan mahdollisuus jättää sähköinen palaute, jossa kouluarvosanoin arvioidaan muun muassa kouluttajan ammattitaitoa sekä koulutuspäivän kulkua ja koulutuspaikkaa.

Sähköisen palautteen parhaimpia puolia on sen läpinäkyvyys. Saamme palautteet juuri sellaisina, kun asiakas on ne halunnut meille kertoa. Käytämme palautteen tuloksia toimintamme kehittämiseen ja vaikuttavuuden ylläpitoon.

Palautteiden kautta kouluttajamme saavat ajantasaista ja jatkuvaa palautetta omasta työstään. Erityisen arvostettuja kommentteja palautteiden joukossa ovat opetuksen kehittämiseen liittyvät ehdotukset. Kouluttajat pystyvät tarvittaessa tekemään nopeita muutoksia opetukseen ja oppimiskokemuksen parantamiseen koulutuspalautteiden ansiosta. Osa kehitysehdotuksista viedään Alertumin toimesta eteenpäin koulutusten kehittämistä ja sisältöä hallinnoiville katto-organisaatioille, jotta koulutuksista saadaan entistä vaikuttavampia.

Asiakaspalautteet viestivät laadukkaasta koulutuksesta

Kouluttajien raudanlujasta osaamisesta kielivät vuoden 2020 osalta koulutuksiemme huikea kokonaiskeskiarvo 9,10. Sähköinen palaute annetaan kouluarvosanoin. Vuosi 2021 on vasta aluillaan ja saavutimme tammikuussa 2021 keskiarvon 9,01.

Haluamme Alertumilla saada aikaan muutosta ja olla kehittämässä Suomesta turvallisempaa yhteiskuntaa. Toivottavasti myös sinä ja yrityksesi osallistutte talkoisiin – koulutuksissa nähdään!

Tämän blogitekstin on kirjoittanut Alertumin koulutuspalvelupäällikkö Micaela Frigren.

Tutustu työturvallisuuskorttiin

Ota yhteyttä