Uudistuneet verkkosivut

Uudistimme verkkosivujamme, jotta voimme palvella entistäkin paremmin turvallisuuskoulutusten parissa. Tarjonnastamme löytyvät laadukkaat työturvallisuus-, tulityö-, tieturva- ja ensiapukoulutukset sekä laaja valikoima kuljettajan ammattipätevyyskoulutuksia.

Järjestämme avoimia koulutuksia 34 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Lisäksi koulutamme yrityksille räätälöityjä tilauskoulutuksia Suomessa ja Euroopassa jopa 90 erilaisesta aiheesta. Sivustolla tunnistat avoimet koulutukset yhden henkilön ikonista ja tilauskoulutukset kolmen henkilön ikonista. Tutustu laajaan koulutustarjontaan.

Koulutushakumme on saanut paljon positiivista palautetta ja olemmekin päivittäneet sitä toiveiden pohjalta, helppokäyttöisyyttä unohtamatta. Haku toimii vanhalla tutulla tavalla ja entistä paremmin myös mobiililaitteilla. Koulutushakuun on lisätty laajemmat aluevalinnat kaupunkikohtaisten hakujen lisäksi. Koulutuspaikkoihin voi nyt myös tutustua etukäteen.

Koulutusilmoittautumisen tekeminen on helpottunut entisestään, sillä ostoskoriin voi kerätä useita koulutustapahtumia. Saman henkilön voi ilmoittaa jatkossa useampaan koulutukseen kerralla. Yhteyshenkilö saa ilmoittautumisista kootun vahvistusviestin sähköpostiin ja osallistujalle lähtee jokaisesta koulutustapahtumasta erillinen vahvistusviesti.

Anna meille palautetta

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudistuneista sivuista. Kaikki palautteet voitte laittaa osoitteeseen alertum@alertum.fi.