Alertum ja K2 Turvapalvelut tähtäävät yhteistyöllä kokonaisturvallisuuspalveluiden tuottamiseen

Alertum täydentää palvelutarjontaansa aloittamalla yhteistyön K2 Turvapalvelut yhtiön kanssa.

”Meiltä on puuttunut yhteistyökumppani kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten hälytysvalvontaan sekä turvallisuustekniikan asennuksiin valtakunnallisesti, joita asiakkaat ovat meiltä kyselleet”, kertoo Alertumin kehitysjohtaja Lari Lindén. ”Yhteistyömme tavoitteena on tuottaa turvallisuuspalveluita asiakkaillemme entistäkin kattavammalla tarjonnalla ja tehdä asioita uudella, kustannustehokkuutta korostavalla tavalla”.

”Asiakaslupauksemme on tehdä asiat eri tavalla ja koko liiketoimintamme perustuu tutkittuun tietoon ja käytännössä testattuihin palvelukonsepteihin. Yhdessä Alertumin kanssa pääsemme hyödyntämään osaamistamme palvelukeskuksemme valvonta-, viestintä-, ohjaus- ja raportointijärjestelmien tuottamisessa”, kertoo K2 Turvapalveluiden toimitusjohtaja, OTT Jyri Paasonen. ”Esimerkiksi kiinteistöjen murto-, palo-, LVIS- ja kuvahälytykset siirtyvät valvottua linjaa pitkin nopeasti palvelukeskukseemme, joka vastaanottaa hälytykset ympäri vuorokauden. Ammattitaitoinen henkilökuntamme analysoi hälytystiedon ja ryhtyy toimenpiteisiin.”

Mihin K2 Turvapalvelut -yhteistyöllä tähdätään?

”K2 Turvapalveluilla on huippuosaamista erityisesti turvallisuusvalvontaan ja -tekniikkaan liittyvissä ratkaisuissa, kun meillä Alertumilla keskitymme kiinteistöturvallisuuden ja henkilöstön turvallisuusosaamisen kehittämiseen”, täydentää Lindén. ”Turvallisuusasiantuntijamme huomioi jatkossa kiinteistöjen turvallisuustarkastuksen yhteydessä myös turvallisuusvalvontaan liittyviä asioita ja tekee suosituksia niiden kehittämiseksi osana kokonaisturvallisuutta. Yhteistyöllä tuotetuilla palveluilla parannetaan asiakkaan riskienhallintaa ja turvallisuustoimintaa kokonaisvaltaisesti”.

”Yhdessä tuotettuja uusia palvelutuotteita on luvassa kevään aikana”, lupaavat Lindén ja Paasonen.

Alertum on kasvava ja kehittyvä turvallisuuden koulutuksia ja asiantuntijapalveluita tarjoava yksityisyritys. Alertum työllistää 11 kokoaikaista ja 6 osa-aikaista ihmistä, jotka työskentelevät koulutuksien ja palveluiden tuottamisen parissa. Lisäksi Alertumin kouluttajaorganisaatio käsittää yli 60 ammattitaitoista valmentajaa ympäri Suomen.

Alertum järjestää vuositasolla noin 2000 koulutusta joista suurin osa on kaikille avoimia tapahtumia. Kaikki kurssit pidetään. Alertum tarjoaa edistyksellisiä ratkaisuja pätevyyksienhallintaan ja kiinteistöturvallisuuden ylläpitoon ja parantamiseen.

K2 Turvapalvelut on kotimainen kasvava turvallisuuspalveluyritys, joka tarjoaa palvelukeskus-, turvasuojaus-, asiantuntija- ja koulutuspalvelut. Yrityksen pääomistajina on liikemiesveljekset Kyösti ja Kari Kakkonen.