Tulityökoulutukset monimuotototeutuksina

Alertum aloittaa vapun jälkeisellä viikolla, viikolla 19, tulityökorttikoulutukset monimuotototeutuksina. Koulutukseen sisältyy webinaarina toteutettava teoriaosuus, joka on kestoltaan 6 tuntia. Teoriaosuuden suorituksen jälkeen on suoritettava lähiopetuksessa alkusammutusharjoitus sekä tentti, joka on kestoltaan noin puolitoista tuntia.

Ensimmäisessä vaiheessa Alertum tulee järjestämään tulityökorttikoulutuksen monimuotototeutuksen lähiopetusta ainoastaan Espoossa. Lähiopetus toteutetaan 6 henkilön pienryhmissä.

Teoriaosuus toteutetaan webinaarina. Webinaarikoulutukseen osallistuva tarvitsee tietokoneen tai muun päätelaitteen, laadukkaan nettiyhteyden sekä joko päätelaitteeseen integroidun tai siihen liitettävän kameran sekä kuulokkeet ja mikrofonin. Jokaisen osallistujan on liityttävä koulutukseen omalta laitteelta. Toimitamme tarkemmat ohjeet osallistujille ilmoittautumisen yhteydessä.

Tulityökortit ja niiden koulutuspaikat löydät täältä

Etäkoulutuksena suoritettu teoriaopetus ei oikeuta tulitöiden tekemiseen. Kun osallistuja on suorittanut sekä teoriaosuuden että käytännön osuuden ja tentin hyväksytysti, myönnetään osallistujalle Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK:in Tulityökortti. Tulityökortti on voimassa 5 vuotta, normaalin käytännön mukaisesti. Kortti toimitetaan koulutuksen jälkeen noin kolmen viikon kuluessa tilauksessa annettuun osoitteeseen.

Monimuotototeutuksena toteutettavan tulityökorttikoulutuksen hinta on teoriaosuuden osalta 79€ ja lähiosuuden osalta 40€, yhteensä 119€. Hintaan lisätään arvonlisävero 24 %. Hintaan sisältyy koulutus, materiaalit ja tulityökortti toimitettuna.

Tulevat koulutusajankohdat löydät koulutushausta nimikkeillä ”Tulityökorttikoulutus – teoriaosuus” ja ”Tulityökorttikoulutus – harjoittelu ja tentti” sekä suoraan klikkaamalla tästä.

Ilmoittauduthan saman aikaisesti sekä teoria-, että lähiopetukseen, sillä etäkoulutuksena suoritettu teoriaopetus ei oikeuta tulitöiden tekemiseen. Huomioithan, että järjestämme lähiopetusta ainoastaan Espoossa.