​Rejlers panostaa turvallisuuskoulutuksiin

Monialainen insinööripalveluja tarjoava Rejlers Finland Oy ylläpitää osaamistaan jatkuvasti pätevyys- ja turvallisuuskoulutuksien avulla. Kumppaniksi valikoitui Alertum koulutusten toteutumistakuun ja maanlaajuisen kouluttajaverkoston ansiosta.

Teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran toimialoilla työskentelevä Rejlers tarjoaa asiakkailleen konsulttipalveluita, palvelutuotteita ja projektiratkaisuja. Laaja palvelutarjonta vaatii myös jatkuvaa kouluttautumista turvallisuusosaamisen ja pätevyyden ylläpitämiseksi.

Alertumin etuna turvallisuuskoulutusten toimittajana on kyky järjestää monipuolista koulutusta ympäri Suomea. Rejlersillä on Suomessa 19 omaa toimipistettä, jonka lisäksi henkilöstöä työskentelee asiakkaiden toimipisteissä. Kumppanivalinnassa painoi myös koulutusten toteutumistakuu. Peruuntuva koulutus tarkoittaa usein pitkää viivettä, sillä asiantuntijoiden kalenterit ovat helposti täynnä ja sopivan uuden ajan löytyminen saattaa olla työlästä.

”Pyrimme luotettavaan kumppanuuteen niin asiakkaidemme kuin toimittajiemmekin kanssa. Rakennamme asiakkaillemme turvallisempaa tulevaisuutta, ja Alertum toimii tässä tukenamme”, kertoo Rejlersin HSEQ-päällikkö Vesa Puikkonen.

”Huomasimme jo yhteistyöneuvotteluiden alkuvaiheessa, että yritystemme arvomaailmat osuivat yksiin. Koulutuksissa on kyse paljon muustakin kuin pelkästä pätevyydestä. Kummankin tahtotila on aikaansaada aitoa vaikuttavuutta, ja ehkäistä tapaturmia sekä onnettomuuksia ennalta”, täydentää Alertumin kehitysjohtaja Lari Lindén.