Alamieskoulutus nyt kaikille avoimena webinaarina

Alertum ja Ramirent tuovat yhteistyössä tarjontaan alamieskoulutuksen webinaarikoulutuksena, joka on tarjolla kaikille avoimessa tarjonnassa. Koulutus soveltuu pohjakoulutukseksi, jotta työnantaja voi antaa kirjallisen luvan valtioneuvoston asetuksessa 403 vaaditun mukaisesti.

Neljän tunnin mittaisessa alamieskoulutuksessa perehdytään turvalliseen taakankiinnittäjän ja merkinantajan työskentelyyn nostotyössä teoriassa. Koulutuksessa käydään nostotöihin liittyvät alamiehen lainsäädännölliset vastuut, velvollisuudet ja vaarat, nostoapuvälineiden oikeat käyttötavat ja taakan kiinnittäminen, käyttäjän suoritettava nostoapuvälineiden tarkastus ja hylkäysperusteet, sekä toimiminen merkinantajana. Koulutus perustuu soveltuvin osin ISO 23853 standardiin.

Koulutus toteutetaan yhdessä osassa etäkoulutuksena, ja koulutusta vetää Ramirentin ammattitaitoinen kouluttaja. Etänä järjestettävässä koulutuksessa pyritään havainnollistamaan kuvina mahdollisimman tarkasti eri nostoapuvälineitä sekä niiden ominaisuuksia. Koulutuksessa hyödynnetään myös videoita ja runsaita käytännön esimerkkejä, jotta käsiteltävät aiheet avautuisivat osallistujille ja niiden sisäistäminen olisi helpompaa.

Koulutuksen tavoitteena on mahdollistaa riittävä osaaminen, jotta nostureilla tehtävät nostot olisivat turvallisia. Koulutus sopii kaikille nostotyöskentelyyn osallistuville henkilöille.

Koulutuksen päätteeksi osallistujalle kirjoitetaan kortti. Alamieskortti on voimassa viisi vuotta.

Järjestämme alamieskoulutuksia myös asiakkaidemme omille ryhmille ja ryhmäkoulutus voidaan järjestää suomeksi tai englanniksi.

Tutustu koulutukseen tarkemmin täällä ja varaa paikkasi syksyn webinaaritoteutuksiin.